Pakketje werd niet verzonden ondanks dat het op voorraad was. na de 1ste keer bellen zou ik terug gebeld worden, is niet gebeurd. na 2e keer bellen is eindelijk het pakketje verzonden. De originele...Pakketje werd niet verzonden ondanks dat het op voorraad was. na de 1ste keer bellen zou ik terug gebeld worden, is niet gebeurd. na 2e keer bellen is eindelijk het pakketje verzonden. De originele doos was beschadigd ondanks dat de verzenddoos intact was, waarschijnlijk had de inhoud te veel ruimte.
prijs/kwaliteit verhouding is prima
Jan
Ze waren de goedkoopste, de snelste en de beste. Overzichtelijke website met goede informatie.
Goede verpakking. Scherpe prijzen.
1x iets besteld en keurig de volgende dag bezorgd
Heel goed
snel
Van klus tot klaar!
Zeer goed
De duidelijke website
Ik bestel al een paar jaar mijn werkschoenen hier... Bevalt prima!!
Snelle levering en goede prijs!!
Bij bestelling tel geinformeerd , want maat stond niet op de site. jammer dat de het bestelde niet geheel op voorraad was. ook geen melding wanneer het restant geleverd, ik heb het zelf...Bij bestelling tel geinformeerd , want maat stond niet op de site. jammer dat de het bestelde niet geheel op voorraad was. ook geen melding wanneer het restant geleverd, ik heb het zelf tel gevraagd na enkele dagen