Nico van Soldt

Ruime keuze, snelle afhandeling en levering. Ik werd keurig op de hoogte gehouden van de orderstatus. Het door mij bestelde artikel is van uitstekende kwaliteit en niet duur.

Zie mijn eerdere opm.

Installatietechniek hoefnagel

Zeer goede we site en snelle levering. Prijs kwaliteit prima.

Wat men beloofd komt men na.

Prima! Overzichtelijke website en zeer goede prijzen!

Schone website, geen poespas. Scherpe prijzen!!!

Installatietechniek hoefnagel

Duidelijke webshop. Keurig nette levering vandaag besteld morgen in huis islam zeker waargemaakt. Prijs kwaliteit verhouding zeer goed ik ben kortom zeer tevreden.

Goed goed en nog eens goed.

Zeer goede en correcte behandeling en stipte aflevering zelfs voor België of Belgische klanten .

een zeer snelle levering zowel in het verleden als tot nu toe ook het bestellen en de site zijn simpel maar zeer uitgebreid .

Duidelijke info omtrent de producten

Gina Bakker

Op zich ben ik tevreden over de gereedschapswagen. Ik mag geen kwaliteit verwachten van een dure kar. Wel gaan de laadjes iets lastig open en hadden ze iets dieper mogen zijn, ipv het grote... Op zich ben ik tevreden over de gereedschapswagen. Ik mag geen kwaliteit verwachten van een dure kar. Wel gaan de laadjes iets lastig open en hadden ze iets dieper mogen zijn, ipv het grote onderste vak, waarvan ik nog niet weet hoe ik deze ga gebruiken

Prima service