Michelle Scheller

Zeer goed

Cara Bruggeling

Isabelle Verhoeven

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Ik heb jullie eerder al gemaild betreft de kwaliteit van het product en dat een stuk afgebroken is. Ik overleg graag hoe dit op te lossen, omdat de prijs/kwaliteit verhouding niet klopt. Veel dank!

Jose Peters

Ik had helaas de verkeerde stoelen besteld, maar dat werd zeer snel opgelost. Erg fijn.

Jose Blijdesteijn

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Ik heb het nog steeds niet ontvangen. Moet nog in de brievenbus kijken. Zou al twee dagen geleden bezorgd worden telkens wordt het weer een andere dag

Johannes Nederveen

Thijs Duindam

Erik Laban

Prima verzorgde aflevering, prachtig product

harry weijers

Haarsma

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik wacht al meer dan drie maanden op een betaalde Magis Mago bezem, verzoeken per mail worden niet beantwoord.

Ronald Hoeck

SterSterSterLege sterLege ster

CBRS Jacobs

SterSterHalve sterLege sterLege ster

OK maar bijzonder duur. De laatste keer dat ik die borstels kocht betaalde ik 5,90 € voor 2 stuks.

Gerritsma Interieur verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Gerritsma Interieur heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 14 januari 2016

Gerritsma Interieur

Gerritsma Interieur is al meer dan 100 jaar een begrip in Nederland. Wat in 1913 oorspronkelijk begon als winkel in hoofdzakelijk textielgoederen, is uitgegroeid tot een begrip in de wereld van design interieur. Niet alleen fysiek in onze showroom van maar liefst 1700m², maar ook online als webwinkel. Het is onze ambitie om onze klanten te helpen bij het creëren van hun ultieme woonbeleving. In ons assortiment tref je daarom van alles aan: van design interieur tot tijdloze woonaccessoires en unieke functionele verlichting. Een ruim assortiment, waarbij de meeste producten bovendien in elke woon- en interieurstijl passen.

Kloekhorststraat 49

9401 BB Assen