MK

Mager pakker, onvoldoende voor jouw bedrijf

Beste MK,
Dank je voor je review en vervelend om te horen dat je niet tevreden bent.
Wij horen graag hoe wij je beter kunnen helpen.

M I C R O N |• Sign

Pre zelfstandig geboden

Dank je voor je review!

Ell-installatie.com

Soepel

Reactie Gekko - Alles voor jouw administratie:

Dank je voor je positieve review!

MK

Voor een simpele zZp administratie zou het kunnen voldoen, maar wordt het wat complexer zou ik dit niet aanbevelen:
- er is onvoldoende overzicht in nog te betalen / ontvangen. zeker bij...
- er is onvoldoende overzicht in nog te betalen / ontvangen. zeker bij deelontvangsten / betalingen
- vanuit de rapportages kan je niet doorklikken. stel je wil bvb in de BTW kijken welke boekingen er onder zitten moet je altijd terug naar de facturen en kosten. dit geldt voor alle rapportages incl. de balans en winst en verlies
- geen grootboek om zaken te corrigeren / reserveren
- afschrijvingen leuk, maar je kan dit niet makkelijk aanpassen

heb veel met de ontwikkelaars gesproken, er is in een jaar tijd geen verbetering in het pakket geweest. Heb echt heel veel suggesties gedaan, meeste kon niet omdat het onderliggende data model onvoldoende was.

samenvattend, passend voor beginnen administratie, maar dat kan je net zo goed in een Excel doen (voldoende te vinden op internet). ik zou iets meer geld uitgeven dan krijg je meer waar voor je geld. Ik heb er niet mee "in control' kunnen raken,en dat is toch waarvoor je het nodig hebt. het lijkt in eerste instantie erg handig en snel. en dat is het sterke. maar inzicht en overzicht en slicen en dicen is niet makkelijk - danwel onmogelijk.

positief:
- automatische facturen
- downloaden van transacties. (nadeel, gekko download alles en kan geen tijd instellen, hierdoor wordt automatisch de voorgaande jaren ook in de balans meegenomen en die hoeft niet altijd)

Beste MK,
Dank je voor je bericht en jammer om te horen dat Gekko voor jou niet goed werkt. Dat is vervelend.
Beste MK,
Gekko is speciaal ontwikkeld voor zzp'ers en freelancers. Wij doen ons best om het zo makkelijk mogelijk te maken voor deze doelgroep.
Ik hoop dat je een goed alternatief voor jouw administratie hebt gevonden.
Succes
Team Gekko

Aannemersbedrijf GM de Peijper

Als 65+ was/ is het lastig om zonder handleiding eea uit te vogelen

Reactie Gekko - Alles voor jouw administratie:

Beste de Peijper, dank je voor de feedback, dat is een hele goede suggestie!

Patrick de Ree Diensten

Alles werkt goed.

Reactie Gekko - Alles voor jouw administratie:

Goed om te horen, dank je!

Hopman Timmer & Tuin

Fijne app. Graag zou ik ook de offertes kunnen inzien en maken op de mobiele app, evenals de rapporten etc

Beste Hopman,
Dank je voor je review en suggestie. Deze staat op de planning voor de app!
Laat maar weten als je meer suggesties hebt.

IntegrationFlow

Beste gratis softwarepakket voor ZZP

Tijl Rood

Wat ik vreemd vind is dat er dingen wel kunnen waarvoor geen knoppen vindbaar zijn.