m.a. mundt
- Sterke punten
- Nee. Gewoon goed
- Verbeterpunten of tips
- Nee. Het is gewoon goed gegaan.
- Product of service:
- Bijenpollen
97% beveelt Gezonderwinkelen.nl aan!
goed
Groot assortiment,overzichtelijk,leuke aanbiedingen
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Goede en snelle reactie altijd.
Altijd correct!
Iedere bestelling uitstekend
Uitstekende producten van NutraMedix voor ondersteuning bij Lyme. Na lang zoeken naar een goed ondersteunend protocol bij chronische Lyme, ben ik uitgekomen bij het Cowden-protocol. De producten van Nutramedix worden vaak aanbevolen binnen de Lyme-community, en ik ben blij dat ik ze bij GezonderWinkelen.nl kon bestellen voor een scherpe prijs. Met name de producten: Burbur-Pinella, Takuna, Nutra-BRL, paardenbloem tinctuur en bromelaïne. De bestelling verliep soepel, vrijdag besteld woensdag binnen. Voor mensen met Lyme die het Cowden-protocol (willen) volgen, kan ik deze producten zeker aanraden!
Bestellingen worden snel en correct aangeleverd
Prima ervaring snelle levering en goede prijzen
Prettig
Vlotte levering en voordelig dan elders
Goee
Worrdt altijd keurig op tuijd en netjes ingepakt geleverd
GROTE ASSORTIMENT, SNEL, GOEDKOOPSTE, BEHULPZAAM EN GOED BESCHREVING EN ADVIES, AANRADER! BEDANKT 🙏 💐
Gezonderwinkelen.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Gezonderwinkelen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Gezonderwinkelen.nl
De Vlonder 37
5427 DB Boekel
goed
Groot assortiment,overzichtelijk,leuke aanbiedingen
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Goede en snelle reactie altijd.
Altijd correct!
Iedere bestelling uitstekend