Ben super tevreden met mijn aankoop.
Zelfs een kleinigheidje erbij gekregen.
Besteld en optijd gekregen.
Ga zeker weer bestellen hier.
Mvg

Snelle afhandeling.

Irene Kuijper

We hebben al lange tijd het eiwitpoeder. Laatst de pizzabodems, wraps en probeerpakket pasta, rijst enz. Besteld. Pizzabodems zijn top, gister de rijst en vandaag de spaghetti gegeten. Prima... We hebben al lange tijd het eiwitpoeder. Laatst de pizzabodems, wraps en probeerpakket pasta, rijst enz. Besteld. Pizzabodems zijn top, gister de rijst en vandaag de spaghetti gegeten. Prima vervanger voor de echte pasta's!

Goede ervaring met bedrijf.
Goede ervaring met bedrijf.
Tijdens transport met PTTPost was breuk opgetreden. In de afwikkeling blijkt dan juist de kwaliteit van het bedrijf. In dit geval efficiënt, betrouwbaar en zeer klantvriendelijk in de afwikkeling.

Super tevreden met Gezonderwinkelen.nl. Snelle levering , goede prijsverhouding en altijd een leuke attentie erbij!

Zie bovenstaande.

Mis toch voor mij nog bepaalde supplementen.

henk neuteboom

Ik ben zeer tevreden toen ik problemen had met betalen ben ik goed geholpen door de telefoon met de bestelling

ik heb pas eenmaal iets besteld dat ging erg goed en netjes

Zeer positief

Alles naar wens

Ina van Iwaarden

Prima bedrijf met leuke, overzichtelijke website waar je alles makkelijk kunt vinden

1. lage prijs t.o.v. de drogisterij in mijn woonplaats.
1. lage prijs t.o.v. de drogisterij in mijn woonplaats.
2. normaal gesproken krijg ik als ik via internet bestel bij andere bedrijven een track & tracenummer. Dat had ik niet gekregen, maar door navraag via mail met het klantencontactcentrum kreeg ik in no time alsnog het nummer. Geweldig!

nee, ga zo door want jullie bewijzen dat drogisterijartikelen ook betaalbaar kunnen zijn!

Jan Verrips

Zeer prettige ervaring. Goede informatie en snelle verzending.

Informatie verstrekking

Absoluut niet. Ga zo door

Bert

Eerste keer hier wat besteld. Website duidelijk en betaalmodule ook. Regelmatig update via de mail

Zoals je verwacht goede service.

neen