Albert van Beek

Prima prijzen maar trage levering. Op telefonische navraag werd niet de juiste informatie verstrekt.

goedkoop

meer adequate levering

Jenny Jungschlager

De producten zijn makkelijk te vinden

Door Sinterklaas werd mijn bestelling later geleverd. Ik kreeg 2x een mail met daarin voor 16.30 uur besteld morgen in huis. Ik had op zaterdag besteld en donderdag heb ik een mail gestuurd dat ik... Door Sinterklaas werd mijn bestelling later geleverd. Ik kreeg 2x een mail met daarin voor 16.30 uur besteld morgen in huis. Ik had op zaterdag besteld en donderdag heb ik een mail gestuurd dat ik nog niets ontvangen had. Wellicht was dit incidenteel. Maar ik wilde het toch even benoemen.

Alberto Bueno Bibaz

Om gratis (zonder bezorgkosten) producten af te nemen, kun je bij DPD terecht boven de € 40. Wil je met Post.nl een product bezorgd zonder bezorgkosten terecht kunnen, dan moet je boven de € 50... Om gratis (zonder bezorgkosten) producten af te nemen, kun je bij DPD terecht boven de € 40. Wil je met Post.nl een product bezorgd zonder bezorgkosten terecht kunnen, dan moet je boven de € 50 bestellen. Dus moest ik met DPD in zee. Helaas heb ik mijn pakketje nog niet, omdat DPD, terwijl ik naast de bel wachtte, niet heeft aangebeld. Dit heb ik gemeld aan het kantoor van DPD. Morgen hoop ik, dat er wel aangebeld wordt om het pakketje in ontvangst te nemen. Post. nl heeft adressen waar je het pakketje kan ophalen, DPD niet.

prijs

verzending

chris sterrenburg

Prima, maar de heel kleine bestelling in een doos bezorgen is wat overdreven

Goede duidelijke website, per product veel informatie.

Kleine producten via brievenbuspakketjes sturen. Gezonder winkelen is voor mij ook graag gezonder voor milieu, mens en dier.

Corien Bartels

Snelheid en prijs

Jeffrey McCarren

Online was goed, maar levering duurde een week

gemakkelijk om mijn product te vinden en de bestelling te plaatsen

Sneller bezorging

Dirk v Beurden

Toegankelijk

Op dit moment geen

Carla Jorna

Website

Annemieke Schouten

Goede kwaliteitsprodukten, breed assortiment

Goede kwaliteitsprodukten tegen goede prijs

Weet ik niet

Claudia de Wolff

Goed; veel keuze, redelijk geprijsd

veel keuze, goed geprijsd

soms wat meer inhoudelijke beschrijving over de produkten