Charles

Fijne grote slopen

Fijn dat er grote maten slopen zijn

tineke

Top

ja duidelijke uitleg en vooral hele snelle levering ondanks de feestdagen

amroskam@xs4all.nl

(Bewerkt)

Mijn man en ik willen nooit meer andere kussens, de kussens zijn lekker breed en geven alle steun die nodig is en het fijne is
dat het zoveel ruimte scheelt qua lengte! We hoeven geen 220 cm...
dat het zoveel ruimte scheelt qua lengte! We hoeven geen 220 cm bed te kopen, de kussens bieden die lengte al extra!

SLaapt heerlijk!

A.M. Roskam

Spaanse kussens!

Dat menen jullie toch niet echt, he? Anne en ik waren een van de 1ste bestellers van jullie kussens en we zijn nog niet zonder geweest! Heb ook zoon aan zo'n kussen geholpen! Jullie hebben ze zelfs... Dat menen jullie toch niet echt, he? Anne en ik waren een van de 1ste bestellers van jullie kussens en we zijn nog niet zonder geweest! Heb ook zoon aan zo'n kussen geholpen! Jullie hebben ze zelfs persoonlijk bij ons thuis gebracht! Wij willen niet meer zonder!

Goede service

Snelle en correcte reactie bij het niet te leveren product

Groot slaapkussen

Uistekende afhandeling van mijn bestelling

Wendy

snelle en nette afhandeling

Spaanse kussens

Producten snel te vinden

Casier Luc

(Bewerkt)

Nekklachten, hebben de kussens gekocht daar we in Spanje goed slapen op hotel. Onze eerste vaststelling is dat de kussens nogal dik zijn. Na enkele dagen zijn we het gewend, mijn vrouw slaapt goed... Nekklachten, hebben de kussens gekocht daar we in Spanje goed slapen op hotel. Onze eerste vaststelling is dat de kussens nogal dik zijn. Na enkele dagen zijn we het gewend, mijn vrouw slaapt goed maar ik heb ik heb mijn oud kussen terug uit de kast moeten halen wegens te veel pijn in mijn nek. Ik denk dat het kussen voor mij te dik is vandaar de nekklachten.

De reactie op mijn beoordeling