A Catoen-Jaeger

Onlangs een salontafel gekocht, helaas kreeg ik een verkeerde geleverd maar binnen 2 dagen is de juiste gebracht waar ik zeer tevreden mee ben

beste,
wat fijn om te horen dat het juist is opgelost met u. wij wensen je veel plezier met je bestelde product(en)

Martha Vonk

Service is prima

beste martha,
wat leuk om te horen dat je tevreden bent. veel plezier met je product(en)

Heijstraten

2x bestelling gedaan. Beide keren prima verzorgd afgeleverd. De meubels zijn van goede kwaliteit en mooie vormgeving. Heel tevreden.

beste,
wat fijn om te horen dat u bij beide bestelling tevreden bent. wij wensen u veel plezier met de producten.

Cynthia Uitewaal

Makkelijk besteld en snel geleverd. Netjes binnen in mn huis gezet.

hi Cynthia,
wat fijn om te horen dat alles goed is gegaan. veel plezier met je bestelde product(en)

Samantha Joziasse

Prima service! Goeie prijs kwaliteit verhouding.

hi Samantha,
leuk om te horen dat je tevreden bent met je aankoop. wij wensen je veel plezier van je bestelde product(en)

Gerben Schutter

Snel geleverd, alleen de doos was los op meerdere plekken. Geen beschadigingen.

Reactie Gister&Vandaag:

hi Gerben, wat vervelend om te horen dat de doos los was. dit wis waarschijnlijk gebeurd bij onze externe vervoerder. ik ga hiervan een melding maken. in iedere geval fijn om te vernemen dat het... hi Gerben, wat vervelend om te horen dat de doos los was. dit wis waarschijnlijk gebeurd bij onze externe vervoerder. ik ga hiervan een melding maken. in iedere geval fijn om te vernemen dat het artikel niet beschadigd is. wij wensen je veel plezier ermee.

Vera Jakobs

Snel en goed en ben benieuwd nog want ik moet nog een ovale eettafel krijgen de salon tafels zijn binnen in twee dagen

Riet Maas

Prima, op tijd geleverd.

Beste Riet,
wat fijn om te vernemen dat alles naar wens is geweest. veel plezier met je bestelde product(en)

Miranda Hardeman

Snelle levering en tafeltjes precies zoals we ze graag wilden.

Reactie Gister&Vandaag:

hi Miranda, wat fijn om te vernemen dat alles naar wens is gegaan. wij wensen je veel plezier met je bestelde product(en)

Astrid Beute

Online aankoop gedaan, binnen 4 weken bezorgd.

Reactie Gister&Vandaag:

hi Astrid, fijn om te vernemen dat jullie de product ontvangen hebben. veel plezier ervan!