Liza Kok

Ik heb nog steeds mijn bestelling niet ontvangen. En geen reactie op mijn mail hierover gekregen. U begrijpt dat ik dat niet kan waarderen.
Mevr Kok

Beste Liza,
Beste Liza,
hartelijk dank voor je bericht. helaas is het momenteel erg druk bij dhl, wij zien dat de dag na bestelling het pakket is overhandigd aan dhl. wij lezen af van de track en trace dat u het pakket inmiddels heeft ontvangen.
wij wensen u veel plezier hiermee.

Tineke

Ik krijg deze vraag eerder dan mijn bestelling.
Een week geleden besteld nog niks in huis????

Beste Tineke,
hartelijk dank voor je bericht. uw product is op 6-10 overhandigd aan dhl. wij kunnen inmiddels zien in de track en trace dat u het product ontvangen heeft.
wij wensen u...
Beste Tineke,
wij wensen u veel plezier met het product.

Regine Dirkse

Snelle levering. Had alleen graag een schrijven erbij gehad voor evt onderhoud. Nu moet ik zelf maar uitzoeken of ik ze eerst in de was moet zetten tegen kringen end. De verpakking was ook van... Snelle levering. Had alleen graag een schrijven erbij gehad voor evt onderhoud. Nu moet ik zelf maar uitzoeken of ik ze eerst in de was moet zetten tegen kringen end. De verpakking was ook van slecht materiaal.

beste,
hartelijk dank voor je bericht. wij nemen dit zeker met ons mee en zullen dit dan ook doorzetten naar onze leverancier.
wij wensen u veel plezier met u product.
met vriendelijke...
beste,
wij wensen u veel plezier met u product.

Fp v/ d Zon

Slechte ervaring. De salontafel die ik binnen kreeg heeft lakschade, een poot zit los ,de schroeven weg en de gaten te wijt .al met al een gammel ding waar je niets mee kan. De telefoon wordt niet... Slechte ervaring. De salontafel die ik binnen kreeg heeft lakschade, een poot zit los ,de schroeven weg en de gaten te wijt .al met al een gammel ding waar je niets mee kan. De telefoon wordt niet opgenomen en terug sturen moet op eigen kosten.
Onbegrijpelijk. Ook op mn chatbericht wordt niet gereageerd.

beste,
hartelijk dank voor je bericht. wat vervelend dat uw product niet naar wens is. wij zijn dagelijks van 9:00-17:00 telefonisch bereikbaar. wij zouden graag u ordernummer ontvangen zodat ik dit verder voor u in behandeling kan nemen.
wij vernemen graag van u.

Dorien Eyssen

Top

beste,
hartelijk dank voor je bericht. wat fijn om te horen dat u tevreden bent.
wij wensen u veel plezier met het bestelde product.
Team gister &...
beste,
hartelijk dank voor je bericht. wat fijn om te horen dat u tevreden bent.
wij wensen u veel plezier met het bestelde product.

Fatma Yilmaz

Snelle levering, duidelijke site goede kwaliteit

Beste Fatma,
hartelijk dank voor je bericht. wat fijn om te horen dat je tevreden bent.
wij wensen je veel plezier van je bestelde product.
Team gister...
Beste Fatma,
hartelijk dank voor je bericht. wat fijn om te horen dat je tevreden bent.
wij wensen je veel plezier van je bestelde product.
Team gister & Vandaag

Koos van Benten

Onze eerste aankoop was een setje van drie tafels die helaas beschadigd en slecht gerepareerd waren. Bij de vervanging ervan is men zeer behulpzaam geweest.

beste Koos,
hartelijk dank voor je bericht. wat fijn om te horen dat we het netjes hebben op kunnen lossen voor u. wij wensen je veel plezier van je gewenste product.
met vriendelijke...
beste Koos,

Sylvia Kempener

Super snel

beste,
hartelijk dank voor je bericht. wat fijn dat u tevreden bent over de levering. wij wensen je veel plezier met je bestelde artikelen.
Team gister &...

Erika Zweeden

Mooie producten!

Beste Erika,
hartelijk dank voor je bericht.
wat fijn om te horen dat u tevreden bent met het product wat u heeft ontvangen. wij wensen je veel plezier met je ontvangen product.
met...
Beste Erika,
hartelijk dank voor je bericht.

NANCY Feyen

Super zou niet meer anders willen

Beste Nancy,
hartelijk dank voor je bericht. wat fijn om te horen dat je blij bent met je bestelde product(en).
wij wensen je veel plezier ermee.
Team...
Beste Nancy,
wij wensen je veel plezier ermee.