Jeroen Biezen

Uitstekend

Sanne van Schie

Meubels zouden binnen 1-3 weken geleverd worden. Niet gebeurd. Meerdere keren moeten bellen en mailen. Pas na dreigen kregen we eindelijk de meubels geleverd. 50€ betaald voor montage, half werk... Meubels zouden binnen 1-3 weken geleverd worden. Niet gebeurd. Meerdere keren moeten bellen en mailen. Pas na dreigen kregen we eindelijk de meubels geleverd. 50€ betaald voor montage, half werk verricht want we moesten alle bouten nogmaals aandraaien!

G. Bakker

Met het bedrijf heb ik geen ervaring. De drie salontafeltjes zijn keurig maar zeer onhandige om te gebruiken. Je kunt ze in elkaar schuiven, staat leuk maar onhandig als ze solo staan….ze kiepen... Met het bedrijf heb ik geen ervaring. De drie salontafeltjes zijn keurig maar zeer onhandige om te gebruiken. Je kunt ze in elkaar schuiven, staat leuk maar onhandig als ze solo staan….ze kiepen zo om…

Miriam Berg

Heel goed, snelle levering,mooie spullen.

Nick Van de Wouw

Niet goed

Amel Al hamdany

Heel goed

G.B. Kor

Mooie producten, snelle levering. Afwerking viel tegen, maar tot tevredenheid afgehandeld.

A Oppersma

GEWELDIG, mooie salontafel, snelle levering, bij vragen via de mail snelle reactie. Ga zo door!

Madjerie Gerges

Ik heb besteld maar nog niks ontvangen na 5 dagen, er staat wel al die tijd al dat ie naar DHL is gegaan. Dus kan nog niet oordelen

JOLANDA Beekman

Helaas kan ik dit nog niet beoordelen. Mijn bestelling blijft stil staan bij DHL. Ik heb nog niets ontvangen.