RoHeBa vof

Eromesmarko

Snelle levering en goede service

Afzetpaal met trekband

anonymous

Heel positief en perfect klantgericht.

afzetkoorden

SterSterSterSterLege ster

Juiste afspraken en levering

Lopers

Fontys Mens en Gezondheid

Snelle levering, goed product!

Afzetpaaltjes

Stein

SterSterLege sterLege sterLege ster

Afzet paaltjes en loper gekocht. Afzet paaltjes zitten geroeste schroeven bij en de voeten lijken al gebruikt. De loper heeft een beschermlaag maar die bedekt niet de gehele loper. Na contact een nieuwe loper ontvangen maar weer het zelfde probleem. Geen reactie over de geroeste schroeven en na 2de loper ook geen. Contact meer gehad.. erg jammer

Loper en afzet palen

Antwoord GJFloors

Beste heer van Grunsven, Naar aanleiding van de door u gemelde klacht hebben wij hierover contact met u opgenomen. We hebben u op onze kosten meteen en per expresse een vervangend artikel toegestuurd om deze klacht op te lossen. Het verroeste schroefje betrof een ringetje van een paar centimeter breed waar enige corrosievlekken op zaten. Dit ringetje is bedoeld om aan de onderkant van de afzetpaal de voet aan de bout te bevestigen, dit had echter geen invloed op een juiste manier van bevestigen van de paal. We hopen dat u in de toekomst toch weer zult kiezen voor onze producten en snelle service. Alvast bedankt.

Geantwoord op

Burton Car Company

SterSterSterHalve sterLege ster

snelle levering

naaldvilt

Café Het Hart

Werd gebeld dat de kleur van de uiteinden van het koord afweek van de kleur van de paal. Dat is fijn, mensen die opletten! Kwaliteit van het materiaal ken ik nog niet, vond de koorden wel te glanzend, had ze mat verwacht. Had wellicht beter op de foto’s op de site moeten kijken.

Palen plus koorden

anonymous

No nonsens bedrijf. Doet goed waar ze goed in zijn; tapijt verkopen. Ze zijn behulpzaam en klant vriendelijk.

diverse evenemententapijt en kunstgras

Lopers in diverse kleuren

So Sweet Gifts & More

Snel geleverd, duidelijke communicatie, mooi product

Rode loper

GJFloors verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

GJFloors heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 2 mei 2020

GJFloors

U bent op zoek naar een betrouwbare en voordelige aanbieder van kunstgras, rode lopers, tapijt, beurstapijt of bouwtapijt. Het valt echter niet mee om een leverancier te vinden die in staat is om scherpe prijzen en een goede service met elkaar te combineren. Gelukkig hoeft u niet verder te zoeken. Bij GJ Floors vindt u namelijk een uitgebreid assortiment, een geweldig serviceniveau, snelle levering en aantrekkelijke prijzen.

Katoenstraat 19

Eromesmarko

Snelle levering en goede service

Afzetpaal met trekband

anonymous

Heel positief en perfect klantgericht.

afzetkoorden

SterSterSterSterLege ster

Juiste afspraken en levering

Lopers

Fontys Mens en Gezondheid

Snelle levering, goed product!

Afzetpaaltjes

Stein