RoHeBa vof
- Product of service:
- Vloer bedekking
Positief
Snelle levering en goede service
Heel positief en perfect klantgericht.
snelle levering, alles op maat gesneden en goed verpakt
Juiste afspraken en levering
Snelle levering, goed product!
Afzet paaltjes en loper gekocht. Afzet paaltjes zitten geroeste schroeven bij en de voeten lijken al gebruikt. De loper heeft een beschermlaag maar die bedekt niet de gehele loper. Na contact een nieuwe loper ontvangen maar weer het zelfde probleem. Geen reactie over de geroeste schroeven en na 2de loper ook geen. Contact meer gehad.. erg jammer
snelle levering
Werd gebeld dat de kleur van de uiteinden van het koord afweek van de kleur van de paal. Dat is fijn, mensen die opletten! Kwaliteit van het materiaal ken ik nog niet, vond de koorden wel te glanzend, had ze mat verwacht. Had wellicht beter op de foto’s op de site moeten kijken.
No nonsens bedrijf. Doet goed waar ze goed in zijn; tapijt verkopen. Ze zijn behulpzaam en klant vriendelijk.
overzichtelijke weshop, goede prijs vlotte levering
Snelle levering van mijn bestelling en top kwaliteit , erg tevreden
Super vriendelijk
Snel geleverd, duidelijke communicatie, mooi product
GJFloors verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
GJFloors heeft de volgende resultaten bereikt:
GJFloors
Katoenstraat 19
8281 JZ Genemuiden
Positief
Snelle levering en goede service
Heel positief en perfect klantgericht.
snelle levering, alles op maat gesneden en goed verpakt
Juiste afspraken en levering
Snelle levering, goed product!
snelle levering
overzichtelijke weshop, goede prijs vlotte levering