GJFloors

WPP/GROUPM Nathalie De Nil

Fantastische dienstverlening en prima kwaliteit opvolging! Ik kwam in tijdsnood qua levering en Boris heeft dit prima opgelost! Wij zijn fan!

Oc

Voor het eerst dat ik een review schrijf voor een bedrijf, maar ik vind 1 ster al teveel.
We spreken weken geleden een bedrag af voor een pvc, en de medewerker geeft aan dat hij ons zal laten weten wanneer het weer op voorraad is zodat we het kunnen laten ophalen.

Na een week niks te hebben gehoord, stuur ik een bericht met als reactie dat het niet kan kloppen dat we voor dit bedrag hebben afgesproken en zegt dat het wel hoger moet zijn. (Lees: een trucje om meer te verdienen).
Met een slecht gevoel hebben we dat geaccepteerd maar telkens kregen we van dezelfde persoon een ander datum/dag om het op te halen. Nu weer horen we dat die helemaal niet op voorraad is.

Advies aan de lezers: betaal des noods meer maar haal je laminaat bij betrouwbare bedrijven en niet bij zulke oplichters.

Nu moeten we opzoek naar andere vloer en zitten we in tijdsnood met verhuizen. Schandalig!

Duur

Niet helemaal goed. Deel van bestelling niet geleverd

Reactie GJFloors:

Goedemiddag. Bedankt voor uw review. wilt u zo vriendelijk zijn om contact met ons hier over op te nemen? Wij kunnen uw gegevens namelijk niet terugvinden in ons systeem, maar willen u uiteraard wel... Goedemiddag. Bedankt voor uw review. wilt u zo vriendelijk zijn om contact met ons hier over op te nemen? Wij kunnen uw gegevens namelijk niet terugvinden in ons systeem, maar willen u uiteraard wel graag van dienst zijn/ hier een oplossing voor vinden samen. In afwachting van uw reactie. Met vriendelijke groet, GJ Floors

Kevin Alves

Zwarte lopers besteld. Precies wat ik had verwacht had, goed en betaalbaar

CBS De Wegwijzer

Erg tevreden na aankoop van loper en afzetpilaren met koord