9.8/10
9.6/10
9.8/10
9.6/10

carina bauweraerts

Jurk vandaag aangekomen ..Best Post Evah ! :D Superleuke jurk.Zit als gegoten !Bedankt voor de snelle service ,de vriendelijke mails en de reuzeleuke verpakking :) Net een verjaars kadootje ! :) Thx... Jurk vandaag aangekomen ..Best Post Evah ! :D Superleuke jurk.Zit als gegoten !Bedankt voor de snelle service ,de vriendelijke mails en de reuzeleuke verpakking :) Net een verjaars kadootje ! :) Thx xoxo

Zeer vriendelijk ! Snelle reactie ! Leuke verpakking !Zeer goede kwaliteit !

Yvon

Super service!

Snelle reactie bij vragen
Je krijgt een mooi kadootje als je wat besteld

Gevonden via google, een mooie site met veel keuze

de mooie verpakking

Kachiry Van Eyen

Zeer tevreden, niets op aan te merken!

Verzending is leuk ingepakt!

Carola van den Boom

Vol lof

Snelle service

Zeer goede communicatie en uitleg, als er iets fout gaat buiten hun schuld om!

After sales erg goed!

Jonas

Makkelijke bestelling en fijn dat je per mail up to date gehouden word. Indien je voor 17u besteld, dag erna geleverd. Verder topproducten! Leuk dat ik ze ik een klein verpakking kreeg! Zeker... Makkelijke bestelling en fijn dat je per mail up to date gehouden word. Indien je voor 17u besteld, dag erna geleverd. Verder topproducten! Leuk dat ik ze ik een klein verpakking kreeg! Zeker aanrader en ik bestel er vast nog wel iets!

Claudia

In de sale een jurk van Pinup Couture besteld. Geweldige jurk die perfect past. Het riempje was helaas licht beschadigd, maar hier werd meteen een passende oplossing voor gezocht :)

Breed assortiment met items die je niet bij elke webshop vindt.

Laura

Altijd heel vriendelijk, goed contact! Vind persoonlijk alleen de foto's op de website vrij klein maar verder heel duidelijk :)

Duidelijk en snelle
Communicatie, altijd vriendelijk

Delphine Rigoir

Leuke kledij en ook veel pencil kledij zoals ik het liefst draag en met de zomer in aantocht ook met leuke exotische en toffe prints! Ook leuk dat je deze kledij ook niet zomaar overal kan vinden... Leuke kledij en ook veel pencil kledij zoals ik het liefst draag en met de zomer in aantocht ook met leuke exotische en toffe prints! Ook leuk dat je deze kledij ook niet zomaar overal kan vinden ook! Het is redelijk exclusief en toch betaalbaar! Ook leuk dat er ook nog veel keuze is bij de promoties! Ik ben nu op reis maar van zodra ik thuis kom dan pas ik alles! Ik hoop dus dat de afmetingen die op de site staan ook overeenkomen met de werkelijkheid.?? Tot nu toe ben ik al tevreden! ??

Veel keuze en veel pencil kledij die je niet op iedere retro/vintage site kan vinden??