kwaliteit van het product

Wim Piketh

Snelle levering en vriendelijke mensen

Douchedeur op laten meten en laten plaatsen door het bedrijf.
Zeer snelle levering van de deur en zeer netjes ingehangen.
Vriendelijke mensen, goede beantwoording via emailcontact. Douchedeur op laten meten en laten plaatsen door het bedrijf.
Zeer snelle levering van de deur en zeer netjes ingehangen.
Vriendelijke mensen, goede beantwoording via emailcontact.
Een puntje van kritiek, wilde niet contant betalen maar van te voren overschrijven, dit was geen probleem voor glasconcept.
Voor de overschrijving ontving ik een factuur.
Tot mijn verbazing was voor het gehele bedrag 21% btw gerekend, terwijl voor de arbeidskosten een tijdelijk tarief van 6% btw is ingesteld.
Via de mail een nieuwe factuur gevraagd met splitsing btw bedrag, dit was voor glasconcept geen probleem, het scheelde toch wel even dat ik nu 33 euro minder hoefde te betalen.

Let op btw

Frank

Ik heb een douce deur bij Glasconcept.nl besteld en ben zeer tevreden.
De maten waren helemaal goed en ze waren erg behulpzaam.

Behulpzaam en ze komen de afspraken goed na.

Nelis

Levering douchedeur. Zeer snel en prima betaalbaar.

Prijs, snelheid en kwaliteit.

Het glas is erg mooi, evenals het vingergat (ipv deurknop) en de scharnieren.

De glazen deur en de scharnieren van chroom zien er prachtig uit. De levering was snel en verliep prima.

De informatie op de website en het online bestelformulier kunnen worden verbeterd. Voor sommige merken scharnieren is bv een meerprijs aan de orde, dat zou o.a. in het bestelformulier opgenomen... De informatie op de website en het online bestelformulier kunnen worden verbeterd. Voor sommige merken scharnieren is bv een meerprijs aan de orde, dat zou o.a. in het bestelformulier opgenomen kunnen worden. In mijn geval zijn er hierdoor wat extra mailtjes en belletjes overheen gegaan.

simon obdam

Zeer flexibel en mee werkend

Prijs

erik

Zeer constructieve en professionele begeleiding in het aankoopproces. Uitstekende service.

Neem achteraf contact op of alles nog steeds in orde is.

M.A. Vroegindeweij

Douchedeur besteld voor mijn badkamer omdat ik een open douche had. Na mijn offerteaanvraag hebben we regelmatig contact gehad, met name over de juiste afmetingen. Levertijd was 2 weken en dat is... Douchedeur besteld voor mijn badkamer omdat ik een open douche had. Na mijn offerteaanvraag hebben we regelmatig contact gehad, met name over de juiste afmetingen. Levertijd was 2 weken en dat is erg netjes voor een op maat gemaakte douchedeur. Bezorgen ging goed en de bezorger gaf persoonlijk advies en tips over het plaatsen. Kortom, het is erg goed bevallen. Een aanrader!

persoonlijk advies over de afmetingen van de douchedeur en montage vond ik erg prettig

Marjolein Moonen

Super goede service, snelle reactie op mail. Duidelijk informatie. Keurig binnen de gestelde termijn thuis geleverd. Mocht ik in de toekomst weer op zoek gaan naar een Douchedeur, dan is... Super goede service, snelle reactie op mail. Duidelijk informatie. Keurig binnen de gestelde termijn thuis geleverd. Mocht ik in de toekomst weer op zoek gaan naar een Douchedeur, dan is Glasconcept mijn adres.

Snelle reactie, scherpe prijzen, keurige aflevering, klantvriendelijk

geen, doorgaan op de ingeslagen weg

Goede en adequate service, perfekte levering

Mark

Prima service, goede mail en telefonische bereikbaarheid, mooie producten, nette aflevering. Dus al met al een tevreden klant -:)