kwaliteit van het product

A. de Kruijff

Correcte uitvoering van offerte tot plaatsing.

Doen precies wat ze beloven en tegen een eerlijke prijs.

Iets meer keuzemogelijkheden voor assesoires zoals de uitvoering van wandsteun.

Maatschap Trivers

Wij hebben een douchewand en deur bij Glasconcept besteld. Na ons akkoord van de orderbevestiging bleef het even stil. Het maken van een afspraak gaat moeizaam. Bij ons werd een afspraak voor... Wij hebben een douchewand en deur bij Glasconcept besteld. Na ons akkoord van de orderbevestiging bleef het even stil. Het maken van een afspraak gaat moeizaam. Bij ons werd een afspraak voor montage gepland, maar na drie minuten toch weer afgebeld met de mededeling dat ze later een nieuwe afspraak inplannen. We hebben malen gemaild en gebeld, een paar keer werd ons beloofd om terug gebeld te worden maar uiteindelijk nooit gebeurd. We kregen hierdoor het idee dat het bedrijf niet was wat ze beweerden. Echter is een voorschot niet nodig, dus geen paniek.

De monteurs kwamen 1,5 uur te laat, zonder ons even in te lichten. Dit is jammer, je blijft toch thuis en zit in principe te wachten. Maar: hele vriendelijke mannen die heel goed zijn in hun werk en alles netjes naderhand weer opruimen. De douchewand en deur zijn mooi en voor zover wij weten van goede kwaliteit.

Product ziet er goed uit. Monteurs zijn vriendelijk, netjes en secuur.

Klantenservice. Reactiesnelheid is traag, en je wordt niet teruggebeld. Christine doet haar uiterste best en belt wel terug. Marjan is vriendelijk maar kwam op ons over alsof ze het veel te druk had... Klantenservice. Reactiesnelheid is traag, en je wordt niet teruggebeld. Christine doet haar uiterste best en belt wel terug. Marjan is vriendelijk maar kwam op ons over alsof ze het veel te druk had en daardoor dingen vergat.

scherpe prijsstelling

M. Kluijtmans

Een spiegel bestellen zonder deze gezien te hebben, was spannend! Het eindresultaat mag er zijn. Een mooi product voor een goede prijs. Met dit bedrijf kan u gerust in zee gaan!

D.v. Sinderen

Douchedeur besteld en prima geleverd. Eeg blij mee

Goede persoonlijke aandacht

Jan Kamper

Alles is prima en snel verlopen, ook netjes afgeleverd door behulpzame chaufeur.

Goede prijzen, snel en goed.

De montage handleiding was bijna niet leesbaar, iets te vaak gekopieerd denk ik. Verder zou ik het niet weten.

Zeer goed professioneel bedrijf! Voldoet aan mijn verwachtingen en beter!

zeer goede klantenservice en sales contact gehad.

3D weergave van de ruimte, uitleg over verschillende mogelijkheden,

Netheid van monteur

Beloofde spray voor ruit behandeling werd niet, zoals beloofd , opgestuurd
Hierover hebben we moeten bellen
Toen alsnog geleverd

Henk

Prima en betrouwbaar bedrijf.

Na de bestelling op de website werd telefonisch contact op genomen ter controle van de juiste maten,scharnieren en glas keuze. Snelle levering op het vooraf afgesproken tijdstip.

Tip: beschermhoekjes op de hoeken van de glasdeur.