kwaliteit van het product

F de Boer

Goede communicatie, en duidelijke afspraken

Goede prijs en nette sevice. We gaan vaker zaken doen

B.I. Scholten

Uitermate prettige en vlotte afhandeling van aanvraag, offerte, order en plaatsing van de gewenste douchedeuren; prima!

Mooie website; goed geregeld met links naar offert e, order , factuur e.d.

John

Ik had geen standaard bestelling en er helaas ging er dan ook iets mis.
Echter dit werd allemaal keurig opgelost.
Ik zou dit bedrijf beslist aanraden bij familie, vrienden en collega's.

Bij problemen lossen ze het keurig op en er is geen gezeur.
Dat maak je wel een anders mee.

Jagers

Uitstekend , maar gevraagd om een afgeronde hoek aan één kant. Is ook uitgevoerd , maar ca. 2 cm en niet 12 cm zoals op uw tekening aangegeven. Verder is alles prima uitgevoerd en afgeleverd.

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Jeroen

Een aangenaam bedrijf die -ondanks dat wij een artikel kochten uit hun outlet- in elke communicatie snel, correct en meedenkend gehandeld heeft. Een grote (voordelige) douchewand doet nu bij ons... Een aangenaam bedrijf die -ondanks dat wij een artikel kochten uit hun outlet- in elke communicatie snel, correct en meedenkend gehandeld heeft. Een grote (voordelige) douchewand doet nu bij ons dienst als "doorkijk" in onze nieuw gebouwde veranda. Door de aantrekkelijke prijs was deze mogelijkheid mogelijk, top dus!

Zelfs bij een outlet artikel geven ze nog steeds tips (voor het inbouwen), de communicatie verliep gemakkelijk en correct. Een prachtig product voor een super prijs (douchewand gekocht in de outlet... Zelfs bij een outlet artikel geven ze nog steeds tips (voor het inbouwen), de communicatie verliep gemakkelijk en correct. Een prachtig product voor een super prijs (douchewand gekocht in de outlet shop).

kan er zo geen bedenken....

Goede ervaring met dit bedrijf. Snelle levering.

Levering van het product gezien de grote afstand. Zeer klantvriendelijke medewerker die het product afleverde.

Kan ik nu niet zo bedenken.

Patrick

Ik heb het contact positief ervaren. De reactie via de mail is in de meeste gevallen binnen een dag.
Het materiaal wordt tot in het huis geleverd.

De service en klantvriendelijkheid

Het is een kleine tip. De glasplaat wordt zonder bescherming geleverd. In de toekomst is het misschien handig om deze te verpakken zodat het beter bewaard kan worden.

henk

Goede ervaring

alles

is goed

Fam Wijnstekers

Via een Timmerbedrijf Van der Haven kreeg ik het adres van dit Bedrijf hij was ook zeer tervreden over vandaar dat ik ook besloot . We zijn er zeer tervreden over Ook het plaatsen van de wanden. En... Via een Timmerbedrijf Van der Haven kreeg ik het adres van dit Bedrijf hij was ook zeer tervreden over vandaar dat ik ook besloot . We zijn er zeer tervreden over Ook het plaatsen van de wanden. En de nazorg.

Henk Boot

Het gaf wat problemen met de levering, maar dat heeft Glasconcept zeer vakkundig opgelost. De glaswand werd ij goede staat geleverd door de zeer goede besteldoenst. Mij complimenten voor de service... Het gaf wat problemen met de levering, maar dat heeft Glasconcept zeer vakkundig opgelost. De glaswand werd ij goede staat geleverd door de zeer goede besteldoenst. Mij complimenten voor de service van de chauffeur en assistent.

De telefonische service was goed, maar de bezorgers verdienen een extra pluim. Was zeer vakkundig en uiterst behoedzaam met de bezorging. Petje af.