kwaliteit van het product

J. van der Waa

Snelle levering, goede kwaliteit, en qua prijs niet te verslaan.

Iets meer details over de te leveren materialen (is erg handig als je zelf alles monteert)

Vicky Rens

Wij hebben in een appartement in Amsterdam een hele grote spiegel uit een stuk en een glazen douchedeur laten plaatsen door Glasconcept. Dit is allemaal heel erg netjes en correct uitgevoerd. Die... Wij hebben in een appartement in Amsterdam een hele grote spiegel uit een stuk en een glazen douchedeur laten plaatsen door Glasconcept. Dit is allemaal heel erg netjes en correct uitgevoerd. Die grote spiegel door die smalle trap naar boven was nog even spannend. Maar top gedaan. De prijs was meer dan strak. Ik heb voor ons eigen huis douchedeuren besteld en voor een vakantiehuis, maar ik wou dat ik eerder glasconcept had gekend dat had mij veel geld kunnen schelen. Want geen van de andere leveranciers heeft het voor de prijs van glasconcept gedaan. Wij zijn dus meer dan tevreden en als ik ooit nog een spiegel of douchedeur nodig heb dan bel ik glasconcept.

Zeer goede prijs kwaliteit verhouden. top kwaliteit voor een echt hele scherpe prijs. Projectontwikkelaars in Amsterdam werken ook met glasconcept dus dat zegt al wat.

Flexibel,punctueel en vakkundig

Contact en punctualiteit

De douchedeur kon de volgende dag (zaterdag) al worden ingemeten en werd binnen de afgesproken tijd geplaatst. Glasconcept is snel en ook nog eens de voordeligste.

Snel en voordelig

van Dijk

Een bedrijf die tegen een scherpe prijs een mooi product levert. Ze denken mee en houden zich ook aan de prijzen die worden genoemd op de website.
De snelheid in reageren en...
De snelheid in reageren en informatievoorziening kan nog wel verbetering gebruiken.

- Scherpe prijs, prijs op de website klopt ook echt met de prijs in de offertes.
- Netjes geleverd en geholpen met het tillen naar boven, dat is netjes.
- Betaling bij aflevering.

- Volgens website binnen twee weken geleverd, dit duurde zeker 3,5 week.
- Volgens website binnen twee weken geleverd, dit duurde zeker 3,5 week.
- De aluminium profielen waren niet op maat gemaakt, op zich met een goede reden maar dit is nergens gemeld (alles op maat...)

fn pijnacker

In een woord fantastisch.

Ja afspraak is afspraak. En daar houdem zij zich aan

van T Land

Twee maat deuren bestelde en hadden nooit eerder besteld bij glasconcept, wisten dus niet wat te verwachten
prijstechnisch prima en later blijkt kwaliteit ook prima! dus super tevreden! en zullen weer bestellen!

Zeer goede contact voor levering!

prima zo!

Van Dijk

Goede ervaring - lage prijzen, helemaal in vergelijking met concurrerende producten.

Vriendelijke mensen, goed bereikbaar en snelle service.

Eindproduct kwam niet helemaal overeen met hetgeen was ingemeten. Wel goed opgelost.

Bestelling van een spiegel

persoonlijk contact tijdens bestel procedure

Nee, alles dik in orde

Snelle levering, zelfs voor een niet geheel standaard douchewand.

Snelheid van levering

Updates over exacte levertijd