kwaliteit van het product

verbouwenamsterdam.nl

Een bedrijf waar je direct persoonlijk contact mee hebt
Doen wat mogelijk is. Leveren in de vakantie glas op maat binnen 4 dagen bezorgd tegen een zeer scherpe prijs

al genoemd

A Gaal

Super netjes geholpen aan de telefoon, heel snel geleverd en bezorging was ook super mijn complimenten.

goede contact en snelle levering

claudia meijer

alle vragen kun je stellen en worden beantwoord

Fred van Beek

Glasconcept heeft bij ons een glazen douchedeur ingemeten en geplaatst. Dit is keurig gedaan met een grote nauwkeurigheid. Ook het plaatsen is heel netjes gedaan en de gemaakte rommel die is door... Glasconcept heeft bij ons een glazen douchedeur ingemeten en geplaatst. Dit is keurig gedaan met een grote nauwkeurigheid. Ook het plaatsen is heel netjes gedaan en de gemaakte rommel die is door henzelf opgeruimd. Wij zijn heel tevreden met onze mooie deur.

Persoonlijke benadering van een klein bedrijf met een mooi kwaliteitsproduct!

Tim Wilrycx

Matig door veroorzaakte schade in nieuwe zeer ruime badkamer.

Kwaliteit product

Plaatsing: bij plaatsing door glasconcept schade aan splinternieuw plafond en achteraf bleek dat de lavabo die nog maar 1 dag geplaatst was ook vol met krassen stond wie zet hier nu in godsnaam zijn... Plaatsing: bij plaatsing door glasconcept schade aan splinternieuw plafond en achteraf bleek dat de lavabo die nog maar 1 dag geplaatst was ook vol met krassen stond wie zet hier nu in godsnaam zijn werkkoffer op! Technisch sorry te weinig ervaring moet nog veel leren dit zijn beginners fouten! Over de veroorzaakte schade werd ook geen woord gerept, gewoon de volle pot aanrekenen cash betalen en maken dat men weg is.

Duidelijke communicatie, bezorging en afhandeling betaling prima geregeld.

Gemak en prijs/kwaliteit

S Nijdam

Uitstekende prijs kwaliteitsverhouding. Netjes volgens afspraak geleverd. Erg klantvriendelijk.

Uten Bart

Aankoop glazen deur + douchewand. Vlotte vriendelijke communicatie.

Scherpe prijzen voor kwalitatief materiaal!

Nihil

Goed ervaring met Glasconcept. Snelle communicatie en komen afspraken na!

Handig contact via de mail!