9.7 /10

checkbox78% beveelt Glaskunst Art aan!

Aftersales
SterSterSterHalve sterLege ster
6.6/10

Linda vd Hooft

Ik belde hen op om te vragen of meerdere exemplaren van hetzelfde artikel kunnen verschillen in bijv. kleur, en de vriendelijke meneer zei dat dit inderdaad zo is...maar dat hij 2 exemplaren had staan en hier wel foto's van wilde maken + sturen, zodat ik kon uitkiezen welke ik het mooiste vond! Binnen 30 min kreeg ik de foto's en heb ik gekozen. Daarna werd het nog sneller bezorgd dan de officiele levertijd én bleek het heel erg goed ingepakt te zijn. Dit noem ik nou topservice van een prachtig en deskundig bedrijf!

Ga zo door!
Zeer goede service; vriendelijk, klantgericht en meedenkend. Snelle levering, sneller dan getoonde levertijd. Zeer goed/dik ingepakt, het is te zien dat ze hier ervaring in hebben.
Borowski tuinbeeld Tawny

Ziva

Super!

Mooie website en zeer vriendelijk. Prachtige glasobjecten die zeer zeer snel al bezorgd werden,.
Misschien wat eerder een tracktrace mail sturen. Deze kwam nu pas 's avonds laat binnen, door misschien wel foutje in systeem ofzo.
Kosta Boda beans

Frans

Mooi assortiment, klantgericht en keurig ingepakte zending

Uitstekend geadviseerd bij de aankoop. Zat een wat langere levertijd op, maar dit werd heel goed gecommuniceerd én nagekomen.
Wellicht wat meer foto's tonen bij de items
3x Habrat sculptuur

Petra Zijl

Super ervaring met dit mooie bedrijf. Aardige betrouwbare mensen met duidelijke passie voor en specialisme in glaskunst

Wellicht wat meer gerelateerde producten tonen bij de artikelen
Betrouwbaar en mooi bedrijf waar je als klant echt koning bent
Kosta Boda earth

Antwoord Glaskunst Art

Hartelijk dank voor uw beoordeling, fijn dat u tevreden bent! Graag tot een volgende keer. Glaskunst Art

v Egdom

Perfecte service

Goede communicatie en snelle levering
Ozzaro sculptuur

Antwoord Glaskunst Art

Dank voor uw bestelling en review, en veel plezier van uw aankoop. Graag tot ziens! Team Glaskunst Art

Julia Wilms

Perfect geholpen met installatie van tuinbeeld, snel na bestelling persoonlijk afgeleverd en geïnstalleerd door de eigenaar van het bedrijf.

X
Zeer goede en snelle service
Borowski tuinbeeld

Marije

In 1 woord PERFECT. Snel teruggebeld, zeer goed geholpen/advies gehad en zeer snel in huis

Helpen je zeer goed en verzenden bestelling heel snel
Kosta Boda earth van bertil vallien

Antwoord Glaskunst Art

Dank voor uw bestelling en review, en heel veel plezier van uw aankoop bij ons! Team Glaskunst Art

Van Hooft

Goed geïnformeerd en zeer snel in huis, en was ook uitstekend verpakt.

Mooie website Beloftes worden waargemaakt
Voorraad en levertijd worden onder elkaar getoond, dit wellicht verbeteren dat het wat overzichtelijker is.
Glazen schaap van Habrat

R.E.

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slechte ervaring met dit bedrijf. Ze communiceren niet en ik wacht al ruim 6 weken op mijn bestelling. Inmiddels op alle mogelijke manieren (bericht via account, E-mail, Whatsapp) geprobeerd te achterhalen wat de status van deze bestelling is, maar er wordt nergens op gereageerd. Als ik ze bel, word me telkens beloofd dat ik word teruggebeld, maar dat gebeurt vervolgens niet… Ik vraag me oprecht af of ik mijn bestelling ooit nog mag ontvangen. Vanwege deze onbetrouwbaarheid zou ik dit bedrijf niet aanbevelen…

Communiceer en kom afspraken na
Habrat glazen schaap

Antwoord Glaskunst Art

Geachte, Er was iets misgegaan met de betaling, en konden uw order niet verwerken omdat we dachten dat u zich wellicht bedacht had, en niet wisten of u het artikel wel wilde ontvangen. Hierover keurig per mail én telefoon herhaaldelijk contact gezocht, zonder succes. Het was dus eigenlijk het omgekeerde van wat u schetst in uw review. Met vriendelijke groet, Glaskunst Art

Yvonne

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zeer slecht op tyd besteld voor de kerst kryg niks binnen heb nu niks voor de kerst voor de kinderen super super slecht

Op tyd informeren als er besteld is
3 keer glas hart

Antwoord Glaskunst Art

Geachte, Enkele dagen voor kerst heeft u het object besteld, waar duidelijk een langere levertijd bij stond vermeld. Hier hebben we u tevens nog over geïnformeerd. Inderdaad heel spijtig dat u niet tijdig een kerstcadeau had, maar dit is niet aan ons te wijten. Met vriendelijke groet, Glaskunst Art

PCT

Heel slecht

Te veel om op te noemen
Geen oh ja wel je aan het lijntje houden en liegen kunnen ze heel goed
Ozzaro kristal

Antwoord Glaskunst Art

Geachte, Dank voor uw review. Uiteraard liegen wij niet en staat bij ons klantenservice zeer hoog in het vaandel, en gaat dit boven alles. Echter heeft u bij ons geen bestelling geplaatst, dus kunt u dit niet weten. Maar wel een review? Met vriendelijke groet, Glaskunst Art

Joop

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slechte ervaring! Ik heb op 6 september glas sculpturen gekocht en betaald, maar niets ontvangen. Ook op mijn mailtjes werd niet meer gereageerd. Slechte zaak. Ik ga hier niets meer kopen.

Afspraken na komen!!!
Geen!
Product of service:
Glaskunst sculpturen 2 x big fish gold.

Antwoord Glaskunst Art

Geachte, U heeft geen bestelling bij ons geplaatst, dus vanwaar deze review? We komen graag met u in contact, want het kan niet zo zijn dan mensen zomaar reviews plaatsen die niets met ons van doen hebben (gehad). Met vriendelijke groet, Mark Glaskunst Art

Severiens

Uit de kunst

Ga zo door
Grote en unieke collectie, en zo klantvriendelijk dat de klant hier nog echt koning is.
Kosta Boda sculpturen Brains

René

Heel goed en betrouwbaar

Fien

De passie voor glaskunst en deskundigheid van dit bedrijf werken zeer aanstekelijk. Top service!!!

Glaskunst Art verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Glaskunst Art heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.7/10
  • checkEerste review geschreven op 30 augustus 2016

Glaskunst Art

Welkom in de wereld van tijdloze schoonheid. In de glas en kristalwinkel van Glaskunst Art treed u binnen in de wereld van het zuiverste kristal en het mooiste glas uit Leerdam en de rest van Europa. U vindt hier de grootste collectie kristal, ambachtelijk vervaardigd in de glasblazerijen van Leerdam, Orrefors en Kosta Boda Zweden. Naast al het mooie kristal vindt u hier ook glaskunst van Glasstudio Borowski en Studio Maciej Habrat.

Wolweg 24

Marije

Helpen je zeer goed en verzenden bestelling heel snel
Kosta Boda earth van bertil vallien

Van Hooft

Goed geïnformeerd en zeer snel in huis, en was ook uitstekend verpakt.

Mooie website Beloftes worden waargemaakt

Joop

Afspraken na komen!!!
Geen!
Product of service:
Glaskunst sculpturen 2 x big fish gold.

Severiens

Uit de kunst