Ik ben super tevreden met de verrichtte werkzaamheden: glas vervangen van beide ramen. De klus was in minder dan een 1/2 dag geklaard. ( gemeten, besteld bij leverancier en geplaatst. Dankjewel...Ik ben super tevreden met de verrichtte werkzaamheden: glas vervangen van beide ramen. De klus was in minder dan een 1/2 dag geklaard. ( gemeten, besteld bij leverancier en geplaatst. Dankjewel Sinan! Zeer vriendelijke en kundige benadering +snelle service!
Isabella
Woning gekocht die slecht geïsoleerd was. We zijn super blij dat we dit nu hebben kunnen verbeteren met HR++ glas. Glaspunt heeft ons super goed geholpen bij het maken van keuzes. En de mannen...Woning gekocht die slecht geïsoleerd was. We zijn super blij dat we dit nu hebben kunnen verbeteren met HR++ glas. Glaspunt heeft ons super goed geholpen bij het maken van keuzes. En de mannen hebben fantastisch werk afgeleverd.
Jesse
Snel geholpen, goede kwaliteit en prima communicatie.
Robert
Door een ongelukje was de ruit achter gesneuveld.. Glaspunt heeft dit snel en vakkundig voor ons op kunnen lossen. Top werk, snelle service, vriendelijke mannen.
Kayleigh
De eerste verdieping is voorzien van HR++ glas. Vriendelijke glaszetters, hardwerkende en nette professionals. Bij vragen hebben ze goede uitleg kunnen geven.
Anne
De mannen hebben zeer professioneel het nieuwe glas geplaatst. Er is netjes gewerkt wat maakt dat wij erg tevreden zijn met het opgeleverde glaswerk. De communicatie was duidelijk en ze waren er op...De mannen hebben zeer professioneel het nieuwe glas geplaatst. Er is netjes gewerkt wat maakt dat wij erg tevreden zijn met het opgeleverde glaswerk. De communicatie was duidelijk en ze waren er op het aangegeven moment.
Noah
Super service en goede kwaliteit geleverd door de mensen van Glaspunt, bedankt!
Valerie
Nog enkele ramen in de woning die enkel glas waren, deze nu ook eindelijk vervangen voor hr++ glas. Mooi werk afgeleverd en een gratis glascleaner ontvangen. erg blij mee!
Dylan
Het bovenlicht bij onze voordeur was verouderd en toe aan een upgrade. Glaspunt heeft ons hier super bij geholpen en het eindresultaat mag er zijn!
Simon
Snelle top service, erg fijn dat we zo snel geholpen zijn met de schade. Voor we het wisten zat er nieuw glas in.