9.2 /10

checkbox97% beveelt Glaspunt aan!

Arthur

F.

Vanaf eerste contact een goed gevoel. Duidelijke uitleg, ook bij meting vd maten eerlijke adviezen. Werkzaamheden uitgevoerd door fijne vakmensen en een nette afwerking. Zeker aan te raden.

Wim

Vakkundig en Vakbekwaam, klantgericht en -vriendelijk, strak georganiseerd, hard werkend, schoon opgeleverd teamwork kortom perfect.

Zohra

Ik ben super tevreden met de verrichtte werkzaamheden: glas vervangen van beide ramen. De klus was in minder dan een 1/2 dag geklaard. ( gemeten, besteld bij leverancier en geplaatst. Dankjewel Sinan! Zeer vriendelijke en kundige benadering +snelle service!

Glas ( klein en groot raam) was lek

Isabella

Woning gekocht die slecht geïsoleerd was. We zijn super blij dat we dit nu hebben kunnen verbeteren met HR++ glas. Glaspunt heeft ons super goed geholpen bij het maken van keuzes. En de mannen hebben fantastisch werk afgeleverd.

Jesse

Robert

Door een ongelukje was de ruit achter gesneuveld.. Glaspunt heeft dit snel en vakkundig voor ons op kunnen lossen. Top werk, snelle service, vriendelijke mannen.

Kayleigh

SterSterSterSterLege ster

De eerste verdieping is voorzien van HR++ glas. Vriendelijke glaszetters, hardwerkende en nette professionals. Bij vragen hebben ze goede uitleg kunnen geven.

Anne

De mannen hebben zeer professioneel het nieuwe glas geplaatst. Er is netjes gewerkt wat maakt dat wij erg tevreden zijn met het opgeleverde glaswerk. De communicatie was duidelijk en ze waren er op het aangegeven moment.

Noah

Valerie

Nog enkele ramen in de woning die enkel glas waren, deze nu ook eindelijk vervangen voor hr++ glas. Mooi werk afgeleverd en een gratis glascleaner ontvangen. erg blij mee!

Dylan

Het bovenlicht bij onze voordeur was verouderd en toe aan een upgrade. Glaspunt heeft ons hier super bij geholpen en het eindresultaat mag er zijn!

Simon

Snelle top service, erg fijn dat we zo snel geholpen zijn met de schade. Voor we het wisten zat er nieuw glas in.

Nicole

SterSterSterSterLege ster

Glaspunt heeft bij ons HR++ glas geplaatst en dit is heel netjes gedaan. Rommel is meegenomen en glaszetters waren vriendelijk.

Naar hr++ glas vervangen

Robin

Goed geholpen, deskundig advies, fijn bedrijf

Glaszetter / monteur

Glaspunt verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Glaspunt heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 31 oktober 2014

Glaspunt

Glaspunt is het grootste glaszettersbedrijf in Nederland. We adviseren u welke glassoort u het beste kunt toepassen en geven op de levering en montage van dubbelglas 15 jaar garantie. Bij glasschade kunt u ons 24 uur per dag inschakelen.

Delta 91

6825 MN Arnhem