Martijn van der Wal

SterSterSterSterLege ster

Prijs is goed. Levering van 11 rollen in drie leveringen, verspreid over 5 dagen

Nele Moons

Snelle levering, veel keus en goede prijs.

Jean-paul Sturm

Goede correcte service en levering

polfliet

Raymond Linschoten

Gewoon goed

Rob

SterSterLege sterLege sterLege ster

Lijkt me een goed bedrijf, ze hebben alleen de verkeerde partner voor het transport gekozen. Uiteindelijk gaat het om de producten en die hebben wij die nooit mogen ontvangen. Glasvezelbehang heeft het netjes opgelost, het transportbedrijf steekt nog steeds hun kop in het zand...

Gijs-Jan Termeer

snel advies bij hulpvraag

Arjan

Fijne ervaring

Lianne G.

Goede service en snelle levering!

G.C. Quist

SterSterSterSterLege ster

Geleverd zoals gevraagd en op tijd. Rol was wat ingedeukt, daardoor lastig strak tegen elkaar te lijmen.

Johan ' t Jong

Remco Oskam

Helemaal top!

Erny Goossens

SterSterSterHalve sterLege ster

Keurig op tijd en goed ingepakt. Mooi materiaal!

Joshua Keijzer

uitstekend

Pieter Vrijdag

snelle levering

Glasvezelbehang.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Glasvezelbehang.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10
  • checkEerste review geschreven op 8 februari 2018

Glasvezelbehang.nl

De website www.glasvezelbehang.nl is een onderdeel van www.glasvezelbehangers.nl. Glasvezelbehangers is een organisatie van behangers en schilders in heel Nederland. Onze kracht is het toegankelijk maken van de professionele markt in glasvezelbehang voor particulieren. Door onze expertise hebben we een goed zicht op de kwaliteit van de vele soorten glasvezelbehang op de markt. Met een duidelijke database en een heldere uitleg, tonen wij de kwaliteit van het product. Zo vermelden we duidelijk het aantal grammen, de dikte en het motief. Glasvezelbehang van goede kwaliteit is namelijk te herkennen aan een hoger aantal grammen en een structuur van rechte lijnen.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo

Martijn van der Wal

Nele Moons

Snelle levering, veel keus en goede prijs.

Jean-paul Sturm

snel advies bij hulpvraag

Arjan

Fijne ervaring

Lianne G.

Goede service en snelle levering!

G.C. Quist

Johan ' t Jong

Remco Oskam

Helemaal top!

Erny Goossens

SterSterSterHalve sterLege ster

Keurig op tijd en goed ingepakt. Mooi materiaal!

Joshua Keijzer

uitstekend