Sven Kooijman
97% beveelt Glazen flessen en potten aan!
Ik bestelde een "beijsde" fles bij jullie bedrijf. De beijsde fles op jullie website kwam totaal niet overeen met de fles die ik ontving. De afbeelding op jullie website is een matte, ondoorzichtige fles. Mijn fles leek op een bepaalde soort figuurglas.
Nu een tweede keer besteld en wederom zeer tevreden.
fijne communicatie
gewoon goed
Betrouwbaar bedrijf met snelle levering
Correct, goede communicatie en snelle levering
Ik had heel snel 60 snoeppotten nodig, heb gebeld en de potten zijn de volgende dag bezorgd. Top!
Snelle services tegen scherp tarief
Via de website besteld
Zeer prettig zaken doen. Duidelijk contact via de mail. Oplossingsgerecht denken. Alleen maar credits!
Duidelijke website en prima levering
We purchase our glass bottles for the lab there. Good reliable supplier. Only the payment upfront is not very easy for us; Payment upon facture reception would facilitate our administration.
Ik ben zeer tevreden.
SPAM Goed
Glazen flessen en potten verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Glazen flessen en potten heeft de volgende resultaten bereikt:
Glazen flessen en potten
Pascallaan 9
8218NJ Lelystad
Nu een tweede keer besteld en wederom zeer tevreden.
fijne communicatie
gewoon goed