Daniel

Lading flesjes met bijbehorende dopjes besteld. Minimum was 127, beetje veel voor een consument, maar dan kun je even vooruit. Op zich prima prijs e.d. Bezorging duurde wel even. Afleveradres... Lading flesjes met bijbehorende dopjes besteld. Minimum was 127, beetje veel voor een consument, maar dan kun je even vooruit. Op zich prima prijs e.d. Bezorging duurde wel even. Afleveradres veranderen bij UPS levert meteen een dag vertraging op helaas. Daarnaast moet ik eerlijk zeggen dat ik vind dat e.e.a. beter ingepakt had kunnen worden. Er zat helemaal niks in qua airpockets o.i.d., alleen opgerold karton. 1 van de flesjes is geknapt waardoor het hele pakket vol zat met glassplinters. Dat had voorkomen kunnen worden.

Prijs/kwaliteitverhouding

Vink

Prima! Ik had een vraag of ik een zending flessen kon combineren en ondanks dat dit niet mogelijk bleek , werd er tijd en moeite in gestopt om het uit te zoeken! Zeer vriendelijk geholpen! Heel... Prima! Ik had een vraag of ik een zending flessen kon combineren en ondanks dat dit niet mogelijk bleek , werd er tijd en moeite in gestopt om het uit te zoeken! Zeer vriendelijk geholpen! Heel mooie flessen!

Zeer klantvriendelijk

Update op mijn vorige review (zie: https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/review/glazen%2dflessen%2den%2dpotten/3593435/).

Met wat vertraging toch nog reactie ontvangen en een nieuwe...

Met wat vertraging toch nog reactie ontvangen en een nieuwe zending flesdoppen ontvangen.
Buitenverpakking was echter weer beschadigd bij afhalen. De flesdoppen waren verder gelukkig in orde. Mijn bestelling is hiermee alsnog naar tevredenheid afgerond.

Eerde klacht na vertraging toch goed opgelost.

Strakwerk.biz

Goede service! Jaqueline is een toppertje ;)
Strakwerk.biz

Gert-Jan

Zeer spoedige service, producten van goede kwaliteit. Gewoon top!

Communicatie; 1 telefoontje gehad en vervolgens was alles geregeld binnen één dag.

Bestelling geplaatst voor flessen en bijpassende doppen. Pakket met schade bij afhaalpunt opgehaald. Mail gestuurd hierover maar nooit een reactie ontvangen.

Reactie Glazen flessen en potten:

Beste klant,
Allereerst bedankt voor uw feedback. Het is niet onze bedoeling geweest om u geen reactie te geven op uw e-mail. Wij gaan uitzoeken hoe dit heeft kunnen gebeuren.
Wanneer een...
Beste klant,
Wanneer een klant breuk constateert zorgen wij altijd, in overeenstemming met de klant, voor een passende oplossing. Wij zullen daarom alsnog contact met u opnemen en bieden u onze welgemeende excuses aan.
Met vriendelijke groeten,
Team Glazenflessenenpotten.nl

Willemien Fisherman

Super service !En zeer vriendelijk te woord gestaan flessen waren niet goed geleverd door UPS en medewerker nam gelijk probleem over om op te lossen.Hield me op de hoogte van voortgang en heb... Super service !En zeer vriendelijk te woord gestaan flessen waren niet goed geleverd door UPS en medewerker nam gelijk probleem over om op te lossen.Hield me op de hoogte van voortgang en heb levering nu naar wens binnen

Telefonische behandeling van probleem zeer vriendelijk en accuraat

Beek Spirits

Ik had flesjes nodig, met doppen. De zending was stipt op tijd zonder problemen, de tweede zending idem dito. Keurig!!

Alles goed, persoonlijk contact en bereid buiten de lijntjes te kleuren.. (mee te denken)

Persoonlijk contact.

Marnix

Heldere zaak. Doen wat ze beloven.