Snelle levering, goed verpakt.

Zoals je mag verwachten , goed verpakt en duidelijke afspraken.

t.luiten

Als jullie de verzending door UPS blijven laten verzorgen, geef ik een dikke onvoldoende.
Zij geven niet specifieker aan dan voor eind van de dag bezorgen.
Zij kwamen pas om 20.00 uur....
Zij geven niet specifieker aan dan voor eind van de dag bezorgen.
Zij kwamen pas om 20.00 uur. Mijn hele dag geen eigen dingen kunnen doen.
Andere bezorgers kunnen toch ook preciezer zeggen wanneer zij komen?
Op dit moment zou ik jllie niet aanbevele dus.

bedrijf doet verder volgens mij wat een bedrijf moet doen.

Reactie Glazen flessen en potten:

Beste klant,
Beste klant,
We vinden het erg vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent met de manier van leveren door UPS en begrijpen uw irritatie. Helaas hebben wij, nadat de order verzonden is, geen invloed meer op het verdere verloop. Wij danken u in ieder geval voor uw feedback en zullen uitzoeken of het mogelijk is een specifiekere bezorgtijd aan te geven.
Met vriendelijke groeten,
Team Glazenflessenenpotten

Marscha

Ik wou graag zwarte deksels voor de flesjes die ik besteld heb. Binnen een half uur stonden ze ook op de site zodat ik ze direct mee kon bestellen. Ideaal 2 dagen later had ik alles in huis.

Zeer tevreden. Prijs/Kwaliteit verhouding boven verwachting. Snelle levering!

Colloidaal Zilverwater

Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf. Afgelopen week weckpotten besteld en ik zou ze afhalen. Op de afhaal dag kwam ik tot de conclusie dat ik meer potten nodig had. Geen punt, besteld en ik kon... Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf. Afgelopen week weckpotten besteld en ik zou ze afhalen. Op de afhaal dag kwam ik tot de conclusie dat ik meer potten nodig had. Geen punt, besteld en ik kon ze de zelfde dag meenemen.

De mogelijkheid van afhalen scheelt mij veel verzendkosten.
Altijd bijzonder vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Overzichtelijke website en snelle levering.

Zie beschrijving

Prima website, e-mails om je op de hoogte te houden van je bestelling en een snelle bezorging. Kortom, ik ben zeer tevreden over de dienstverlening en communicatie.

bestelde glas is zeer goed ingepakt. Hier is met zorg aan gewerkt.

Penelopi Olijfolie

Snel, verzorgd en makkelijk op te halen.

Nette levering. Goed verpakt. Wel hoge verzendkosten.