Trudy Peek

Vol lof over de klantvriendelijkheid en service!!

Marga Neef

Het bestelde werd keurig afgeleverd. Netjes verpakt. Top

Goede en snelle levering. Had een theepot besteld voor mijn beste vriendinnetje. Schrok wel eventjes toen er "72 leeuwenschalen" op de doos stond, maar dit was een fop doos wat het cadeau ook extra... Goede en snelle levering. Had een theepot besteld voor mijn beste vriendinnetje. Schrok wel eventjes toen er "72 leeuwenschalen" op de doos stond, maar dit was een fop doos wat het cadeau ook extra leuk maakte! Het diende natuurlijk voor de bescherming van het product. Zeer goed ingepakt, snel geleverd, prima webshop!

Anouk Maagdelijn

Prima ervaring gehad. Bij de laatste levering was er iets verkeerd geleverd. Contact op genomen en er is direct een oplossing gegeven. Kostenloos retour sturen en het juist artikel toegestuurd... Prima ervaring gehad. Bij de laatste levering was er iets verkeerd geleverd. Contact op genomen en er is direct een oplossing gegeven. Kostenloos retour sturen en het juist artikel toegestuurd krijgen met nog een extraatje! Hele fijne service. Ik zal zeker mijn volgende bestellingen hier bestellen.

Mariella Van der Windt

Super ervaren, netjes verpakt en snelle levering. Lukt iets niet binnen een bepaalde tijd word dit heel netjes opgelost! :)

Nicole

Goede service, fijne levering

Het servies van Blond Amsterdam was super goed verpakt en er is een ruime keus op de website. Jammer was dat de bestelling vertraagd was en ik hier niet van op de hoogte werd gehouden. Ik heb... Het servies van Blond Amsterdam was super goed verpakt en er is een ruime keus op de website. Jammer was dat de bestelling vertraagd was en ik hier niet van op de hoogte werd gehouden. Ik heb uiteindelijk zelf een bericht gestuurd met de vraag waar het pakket bleef. Kreeg snel reactie en het bleek dat de levering te laat was. Kan gebeuren, maar wel jammer dat dit niet eerder was gemeld.

Reactie Gloudemans Koken & Kado:

Beste meneer/mevrouw,
Hier hadden wij inderdaad eerder een melding van moeten maken naar de klant. Bedankt voor uw review.

Linda Poortier

Zeer prettig alles wordt netjes en snel afgehandeld.

Joyce Schepers

Hele fijne website,nu het hele paradise blond Amsterdam servies besteld.Wordt altijd heel goed verpakt en ze hebben altijd snel de allernieuwste blondartikelen in huis.Wat ik als blondfan erg fijn... Hele fijne website,nu het hele paradise blond Amsterdam servies besteld.Wordt altijd heel goed verpakt en ze hebben altijd snel de allernieuwste blondartikelen in huis.Wat ik als blondfan erg fijn vind.Ik kan niet wachten om de pasta lijn te gaan bestellen:-))

Denise

Ik heb fijne ervaring met dit bedrijf. De resultaten van mijn feedback zeggen genoeg.