Bij Gloudemans een prachtige Staub pan, kleur grenadine gekocht. een sieraad op mijn bordeaux rode fornuis. Levering snel en goed verpakt. Tot overmaat van geluk ook nog een leuk...Bij Gloudemans een prachtige Staub pan, kleur grenadine gekocht. een sieraad op mijn bordeaux rode fornuis. Levering snel en goed verpakt. Tot overmaat van geluk ook nog een leuk kookboekje kado gekregen. Hartelijk dank!
Shelley
Producten worden altijd snel geleverd en goed verpakt! Echt mijn favoriete website voor het bestellen van Blond Amsterdam servies!
P deleeuw
Heel goed ingepakt en goede service
Prima afgehandeld,zeer snelle levering!!!!
Dominique
Verzending goed. Met persoonlijke kaart. Erg leuk.
Jessica
Snelle levering en zorgvuldig ingepakt!
R. Luning
Een hele snelle en goed uitgevoerde bestelling.
Clazien
Heeft heel goede ervaring met dit bedrijf!
Ik heb via internet een bestelling gedaan. De service was erg goed. De gebaksbordjes waren heel zorgvuldig verpakt zodat ze goed aan zouden komen. En de bezorging was gratis! Ook leuk was dat er een...Ik heb via internet een bestelling gedaan. De service was erg goed. De gebaksbordjes waren heel zorgvuldig verpakt zodat ze goed aan zouden komen. En de bezorging was gratis! Ook leuk was dat er een kaartje in zat waar mijn naam met de hand geschreven stond. Wel zo persoonlijk!