Anonymous
- Product of service:
- Led timer candlelight
Prima en snelle levering
Snel, duidelijk en info klopt.
Allereerst heb ik contact gehad met dit bedrijf om te kijken wat voor mij goede componenten zouden zijn. Na dit overleg dit besteld, en het werkt precies zoals ze zeiden! erg blij met de support
Duidelijk, vlot geregeld met bestellen. Werd vriendelijk geholpen bij het ophalen in Ommen.
Niet zo goed.
Zeer goed
Ptima
Goede ervaring professioneel snel wn klantvrieneelijk
Keurig nette levering voor een mooie prijs
Snel geleverd, prima product!
Kwalitatief materiaal en zeer snel geleverd
👍
Slechte kwaliteit materiaal
Oke
Glow Specialist verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Glow Specialist heeft de volgende resultaten bereikt:
Glow Specialist
Balkerweg 22 E
7731 RZ Ommen
Prima en snelle levering
Snel, duidelijk en info klopt.
Niet zo goed.
Zeer goed
Ptima
Goede ervaring professioneel snel wn klantvrieneelijk
Keurig nette levering voor een mooie prijs
Snel geleverd, prima product!
Kwalitatief materiaal en zeer snel geleverd
👍