Uitstekende informatie, snelle levering, goede prijzen en kwaliteit

Angela de Jong

Top service! Top kwaliteit. In eerste instantie vond ik t was prijzig. Maar toen ik t binnen kreeg was ik blij verrast! Wat mooi zeg. En zo snel geleverd en wat ik ook fijn vond was dat ik bij... Top service! Top kwaliteit. In eerste instantie vond ik t was prijzig. Maar toen ik t binnen kreeg was ik blij verrast! Wat mooi zeg. En zo snel geleverd en wat ik ook fijn vond was dat ik bij iedere stap een mailtje kreeg.

KRIS MOORS

Zeer snelle levering. Bedrijf houd je goed op de hoogte, wanneer ze gegevens ontvangen en het proces van versturen. Producten zijn keurig verpakt.

Iris

Breed assortiment, vriendelijk geprijsd en een snelle levering...top!

Remon Stelte

Bij de glow specialist hebben we de elektrische sfeerhaard a aangeschaft. De Vancouver en zij daar heel tevreden mee. We hadden vragen en hebben gebeld. Werden zeer vriendelijk en netjes te woord... Bij de glow specialist hebben we de elektrische sfeerhaard a aangeschaft. De Vancouver en zij daar heel tevreden mee. We hadden vragen en hebben gebeld. Werden zeer vriendelijk en netjes te woord gestaan door een medewerker. .

Nancy Blancke

Heel tevreden , goed verpakt en snelle verzending

Snelle en duidelijke reactie op onze vraag, goede en vriendelijke service en snelle levering.