Klantenservice

Heyne

Super service

Klantenservice is top

Berend Zewuster

Ik heb zelden zo'n bedrijf meegemaakt. Zo ongelooflijk klantvriendelijk en behulpzaam. Dan blijkt dat het product niet bij mijn telefoon past. Geen probleem voor dit geweldige bedrijf. Teruggestuurd... Ik heb zelden zo'n bedrijf meegemaakt. Zo ongelooflijk klantvriendelijk en behulpzaam. Dan blijkt dat het product niet bij mijn telefoon past. Geen probleem voor dit geweldige bedrijf. Teruggestuurd en in no time staat je geld weer op je rekening. Zo fantastisch dit mee te maken!! Er zijn nog heel goede bedrijven. Daar is Goedhoesje een mooi voorbeeld van.DANK!!

GEWELDIGE COMMUNICATIE-ENORME SERVICE!!!

Reactie Goedhoesje.nl:

Beste Berend, vriendelijk bedankt voor uw mooie feedback, erg fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze service. Hopelijk tot ziens bij een volgende aankoop.
Met vriendelijke...
Goedhoesje.nl

Slecht kwaliteit

Reactie Goedhoesje.nl:

Beste Anoniem, bedankt voor uw feedback. Kunt u contact opnemen met onze klantenservice hierover, zodat wij samen kunnen kijken naar een oplossing?
Goedhoesje.nl

Prima service

Op- of aanmerkingen

Mijn screenprotector ging niet naar wens op mijn telefoon. Na mijn melding kreeg ik gelijk een nieuwe opgestuurd zonder gezeur.
Prima geregeld.

Bouwmeester

Goed en snel geleverd.
Mooi hoesje van goede kwaliteit.
Een echte aanrader.

Esther Gravemaker

Snelle verzending, goed product

Marcel van Emmerik

Prima product geleverd. Alleen helaas te krap. Goede service, zowel voor- als achteraf bij de aankoop.

Es

Heb voor de 2e keer hier een hoesje besteld en het ziet er uit zoals op de Website vermeld staat. Ook snelle bezorging

Dorothee

Eerste keer besteld en zeer tevreden