Klantenservice
Prijs-/kwaliteitsverhouding

Arjen

Mijn ervaring was zeer positief. Men zegt weleens dat je een bedrijf echt leert kennen als je een opmerking of klacht hebt. Hasan helpt ook na de sale en communiceert helder, actief en snel. Dank!

Op- of aanmerkingen

Goede service en prettige communicatie.

Mil

Gelijk de volgende dag bezorgd

Goed kwaliteit en goedkoop

Goedhoesje.nl

Slecht, niet kwaliteit was ver benenden peil!

Reactie Goedhoesje.nl:

Beste, bedankt voor uw feedback. Indien u niet tevreden bent met de kwaliteit van een product of deze is beschadigd aangekomen, kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice. Wij lossen... Beste, bedankt voor uw feedback. Indien u niet tevreden bent met de kwaliteit van een product of deze is beschadigd aangekomen, kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice. Wij lossen dit graag netjes op voor u.

iPhone gebruiker

Doet wat verwacht

E Vonkeman

Via MP dit product besteld, de dure glazen beschermer beviel me niet

Op- of aanmerkingen

Sterk product, werkt beter dan duurder glas

Klaver

Retour zenden waardeloos 5,-

Reactie Goedhoesje.nl:

Beste Klaver, bedankt voor uw feedback. Op onze speciale retourpagina zijn wij hier transparant over en vermelden wij de kosten welke PostNL rekent voor een zending. Wij hebben de verzendkosten van... Beste Klaver, bedankt voor uw feedback. Op onze speciale retourpagina zijn wij hier transparant over en vermelden wij de kosten welke PostNL rekent voor een zending. Wij hebben de verzendkosten van PostNL helaas niet in de hand.

J.A.Kemp

Heel goed

gewoon korrekt

Vd heuvel

Prima ervaring gehad. Goed contact, fijne afhandeling.

Op- of aanmerkingen

Goed antwoord gehad op mijn vragen, prima bereikbaar.

Top

top

Jeroen

Opzich een prima bedrijf. Test ook dingen voordat je iets online zet

Op- of aanmerkingen

Laatst privacy screenprotector besteld, je kan helaas nog steeds via de zijkant mee kijken. En je telefoon laat ook een stuk minder licht door helaas.