Klantenservice
Prijs-/kwaliteitsverhouding

R.Sluijk

Kon beter!
Transparent hoesje besteld stond alleen niet bij de beschrijving dat er een soort van pixel op zat heel irritant hierdoor scherm onduidelijk.
Bestel ieder geval hier niet meer

Reactie Goedhoesje.nl:

Beste R. Sluijk, bedankt voor uw feedback. In de productbeschrijving vermelden wij dat er een puntjesstructuur aan de binnenkant van het door u bestelde hoesje zit, om te voorkomen dat het materiaal... Beste R. Sluijk, bedankt voor uw feedback. In de productbeschrijving vermelden wij dat er een puntjesstructuur aan de binnenkant van het door u bestelde hoesje zit, om te voorkomen dat het materiaal aan het scherm plakt. Tevens verwijzen wij in de productbeschrijving naar een alternatief product, welke gemaakt is van ander materiaal en geen puntjesstructuur heeft. Wij hebben n.a.v. uw feedback per mail contact met u opgenomen om u verder te helpen, echter kregen wij helaas geen reactie. Indien u reageert op de mail die wij verzonden hebben, kijken wij graag samen naar een gepaste oplossing.

Rens

Geweldige service

Van Hasselt

Bedijf mischien goed maar product kut.

Telefoonglaasje met opplakken 2x stuk gegaan

Reactie Goedhoesje.nl:

Beste Van Hasselt, bedankt voor uw feedback, spijtig om te vernemen dat het product beschadigd is geraakt tijdens de installatie. Indien u contact opneemt met onze klantenservice, kijken wij graag... Beste Van Hasselt, bedankt voor uw feedback, spijtig om te vernemen dat het product beschadigd is geraakt tijdens de installatie. Indien u contact opneemt met onze klantenservice, kijken wij graag samen naar een gepaste oplossing.

Ph

Jammer dat ik exact hetzelfde hoesje voor bijna de helft van de prijs ergens anders kon lopen.

Goedhoesje.nl

Prima hoesje genoeg ruimte voor pasjes

Snelle levering,.

Particulier F. Vreman

Uitstekend goede voorlichting over het product.

Doet wat word beloofd

Wit

Prima. Kwaliteit van product zal de tijd uitwijzen.

Marian Beuming

Nadat ik een hoesje in de verkeerde kleur had ontvangen, werd mij prompt een nieuwe in de juiste kleur gestuurd. top service !!

Snel en goede service

Gert

Via web bestelling gedaan, verder geen contact gehad.