Klantenservice

Levert snel

De Wit

Geen goed hoesje gestuurd en slech5 t3 vinden hoe retour

Reactie Goedhoesje.nl:

Beste De Wit, bedankt voor uw feedback. Zowel onderaan de factuur als op onze speciale retourpagina op onze website, omschrijven wij de retourprocedure. Mocht u vragen hierover hebben, kunt u altijd... Beste De Wit, bedankt voor uw feedback. Zowel onderaan de factuur als op onze speciale retourpagina op onze website, omschrijven wij de retourprocedure. Mocht u vragen hierover hebben, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.
Goedhoesje.nl

JG

Zelfs na een vergissing mijnentwege toch het juiste hoesje toegestuurd gekregen.
Perfecte service

Yvonne Rinzema-Visser

Duidelijke website. Snelle levering..

De vries

Goed product

Ewa

MaartenO

Goede pro-actieve service

Op- of aanmerkingen

Website en werkelijke voorraad waren niet 100% gekoppeld. Dus was het product wat ik besteld had er niet meer. Ik werd gebeld met bericht en een goed alternatief. Ook de optie direct geld terug was... Website en werkelijke voorraad waren niet 100% gekoppeld. Dus was het product wat ik besteld had er niet meer. Ik werd gebeld met bericht en een goed alternatief. Ook de optie direct geld terug was mogelijk.
Na overleg is het direct verstuurd en had ik het een dag later in de bus. Top!

Nobach

Vlotte service en goede kwaliteit hoesje

M.L. van Nieuwland

Snelle service. Doen niet moeilijk als iets teruggestuurd moet worden. Handelen dit snel af.

Snelheid