Kruithof IT Consultancy
Het bestellen van een licentie is heel simpel en de prijzen zijn goed. In eerste instantie kreeg ik nog geen licentie maar Jolanda reageerde heel snel op mijn vraag door omgaande een licentie nummer te delen. TOP
84% beveelt Goedkope-Licentie.nl aan!
Na de aanschaf van MS Office 2021, lukte de activering niet. Dus via de email om assistentie gevraagd. Zeer snel en goed geholpen door Johanna. Top!
Vrijwel direct reactie/oplossing nav een licentieprobleempje
Ik had een goede ervaring
Zeer goed en behulpzaam. Een licentie was helaas niet goed en binnen een dag een nieuwe ontvangen.
Goede ervaring
Prima service. Alles werkt prima
De in eerste instantie ontvangen licentiecode werkte niet. Mail-contact gehad met Johanna. Haar de gevraagde screenshot van het probleem gezonden. Binnen een uur een nieuwe licentiecode ontvangen, die wel werkte. Prima geregeld dus.
snelle levering (binnen een minuten) en de licentie werkte direct.
Snel , goedkoop en perfect
GOED BEDRIJF
Uitstekend
alle pakketten werken goed, bij een fout wordt dit netjes gecorrigeerd, heeft mooie prijzen
Goedkope-Licentie.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Goedkope-Licentie.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Vrijwel direct reactie/oplossing nav een licentieprobleempje
Ik had een goede ervaring
Goede ervaring
Prima service. Alles werkt prima
snelle levering (binnen een minuten) en de licentie werkte direct.
Snel , goedkoop en perfect
GOED BEDRIJF