Golf123

Charles

??

Ivar

Alles ging perfect, fijn bedrijf. Ondanks corona!

Alles goed

Ilse

Heel erg goed!

Snelheid

Leo van Kaathoven

Prima service en professioneel advies

Wat vond u erg goed gaan bij Golf123.nl?

Ruim assortiment in schoenen en golfbenodigdheden

PW

(Bewerkt)

Wat vond u erg goed gaan bij Golf123.nl?

Een probleem werd achteraf toch correct opgepakt en hersteld, met een daarnaast een extra geste voor het ongemak.

Michael Teeuwen

Wachten lang met terugbetalen na ontvangen retour

Wat vond u erg goed gaan bij Golf123.nl?

Voor zover geen positieve ervaring

Reactie Golf123:

Beste Michael,
Beste Michael,
Dank voor je beoordeling over de dienstverlening van Golf123. Wij hechten veel waarde aan de feedback van onze klanten en zijn elke dag kritisch wat we kunnen verbeteren. Op het moment van schrijven van jouw beoordeling was de retourzending (nog) niet door ons ontvangen. Zodra wij een retour hebben ontvangen zullen wij het aankoopbedrag, inclusief eventueel betaalde verzendkosten zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 werkdagen na de terugzending of herroeping, terugbetalen. Alle retourvoorwaarden zijn ook terug te lezen op onze webshop www.Golf123.nl/retour. Mocht je na 14 werkdagen nog geen retourbevestiging hebben ontvangen, schroom niet om even contact op te nemen met onze klantenservice op nummer 073 623 0 999, dan lossen we dit alnog graag voor je op Michael.
Desalniettemin willen wij je bedanken voor jouw beoordeling en kritische blik en hopen we je snel weer terug te zien in onze winkel! Met sportieve groet, RB ^ Golf123

Polle

Erg goed, snel met alles, vertrouwde golfshop voor mij

Wat vond u erg goed gaan bij Golf123.nl?

Alles ging eigenlijk heel goed

Elle Fuiper

10! Helemaal siper

Wat vond u erg goed gaan bij Golf123.nl?

Super service, snel en goed geprijsd

Erg goed met alles

Peter

Heb gewinkeld op afsraak ivm corona. Houden zich netjes aan regels qua afstand en mondkapjes en nemen extra de tijd voor je. Super

Wat vond u erg goed gaan bij Golf123.nl?

Advies en vriendelijkheid ondanks de extreme drukte waar deze shop mee ervaart zoals medewerker vertelde. Chapeau