Golf123

Erg slecht. Verkeerd item geleverd. Gelijk telefonisch contact opgenomen en werd vervolgens doorgestuurd naar de e-mail. Direct een e-mail gestuurd, en meer dan twee weken later nog steeds geen... Erg slecht. Verkeerd item geleverd. Gelijk telefonisch contact opgenomen en werd vervolgens doorgestuurd naar de e-mail. Direct een e-mail gestuurd, en meer dan twee weken later nog steeds geen reactie. Zeer teleurgesteld in de klantenservice.

levering was snel

Reactie Golf123:

Hi Florence,
Bedankt voor jouw review. Het spijt ons te lezen dat je niet naar 100% tevredenheid bent geholpen.
Omdat je jouw review anoniem hebt geplaatst hebben we helaas jouw mail niet...
Hi Florence,
Omdat je jouw review anoniem hebt geplaatst hebben we helaas jouw mail niet terug kunnen vinden om jou direct verder te helpen. We willen je aanraden ons nogmaals een mail te sturen, het zou zo kunnen zijn dat jouw eerdere mail niet goed is aangekomen. Wij reageren op iedere mail welke we binnen krijgen. Stuur duidelijk jouw ordernummer mee zodat hier geen onduidelijkheid over kan ontstaan.
We helpen je graag verder.
Met sportieve groet,
Het Golf123-team

Frank

Footjoy golf Jack gekocht. Na enige wachttijd volgens afspraak afgeleverd

Wat vond u erg goed gaan bij Golf123.nl?

Goed website met mooi assortiment. Bestellen is daarom eenvoudig. Ook de prijs was goed.

Wat vond u erg goed gaan bij Golf123.nl?

betreffende maat niet op voorraad, maar toch snel gelverd

Carolien

Wat vond u erg goed gaan bij Golf123.nl?

Productaanbod, bestellen, informatie over de levering

Van Kerkhoven Paul

Mooie website

aantrekkelijke prijzen

Mees

Bestellen en leveren

Tot op heden goed.

Wat vond u erg goed gaan bij Golf123.nl?

Het goed op de hoogte worden gebracht van je bestelling ook als er vertraging is opgetreden.

Irma

Wat vond u erg goed gaan bij Golf123.nl?

Duidelijke site, goed op de hoogte gehouden dmv mail, snelle levering

Broekhuizen

Wat vond u erg goed gaan bij Golf123.nl?

Heel goede afspraken en afhandeling.