Golf123

Judith kok

Top

Wat vond u erg goed gaan bij Golf123.nl?

vriendelijkheid en goede kennis over product

A van der Zijpp

Ok

Bestellen

Huib

Geen communicatie, traag.

Niets

Reactie Golf123:

Hi Huib,
Bedankt voor jouw review. Het spijt ons te lezen dat je niet naar 100% tevredenheid bent geholpen.
Hi Huib,
Omdat je jouw review anoniem hebt geplaatst hebben we helaas jouw mail niet terug kunnen vinden om jou direct verder te helpen. We willen je aanraden ons nogmaals een mail te sturen, het zou zo kunnen zijn dat jouw eerdere mail niet goed is aangekomen. Wij reageren op iedere mail welke we binnen krijgen. Stuur duidelijk jouw ordernummer mee zodat hier geen onduidelijkheid over kan ontstaan.
We helpen je graag verder.
Met sportieve groet,
Het Golf123-team

(Bewerkt)

Bestelling was niet compleet maar na een paar keer mailcontact is dat deel terugbetaald.

Wat vond u erg goed gaan bij Golf123.nl?

Rest van bestelling ging goed.

Bestellen en leveren

Gerard Heemskerk

Bereikbaar

John Voulon

Zeer goed

Wat vond u erg goed gaan bij Golf123.nl?

Overleg via app over maat na bestelling. Zeer attent.

Jimmy Segeren

Duidelijkheid van producten

Niet tevreden over aankoop

Wat vond u erg goed gaan bij Golf123.nl?

Onjuiste voorlichting, waterfles houder past niet terwijl geadverteerd werd universeelste zijn

Reactie Golf123:

Hi,
Hi,
Omdat je jouw review anoniem hebt geplaatst hebben we helaas jouw order niet terug kunnen vinden om jou direct verder te helpen. We willen je aanraden om ons even te bellen op nummer 073 623 0 999, dan kijken we graag naar een oplossing. Wij reageren op iedere klacht welke we binnen krijgen. Stuur duidelijk jouw ordernummer mee zodat hier geen onduidelijkheid over kan ontstaan.
We helpen je graag verder.
Met sportieve groet,
Het Golf123-team

Fijne website

Wat vond u erg goed gaan bij Golf123.nl?

Duidelijk en makkelijk om iets te bestellen online.