Jan Willem Zantinge

Bedankt voor je review!

Martin De Vries

Goede site, scherpe aanbiedingen en vlotte levering.

Reactie Golftaspro:

Bedankt Martin, tot een volgende keer!

Vincent Wiedijk

Razendsnelle levering

Bedankt voor je sterren! Veel plezier met je Silencio

Super service. Snelle reactie en goed advies

Reactie Golftaspro:

Bedankt voor je review, succes met de tas!

Jack Vanmaris

Goede prijs en snelle levering

Reactie Golftaspro:

Fijn om te horen Jack, geniet van je golftas

Edwin Scholten

Vlotte levering en je wordt goed op de hoogte gehouden voor de aflevering

Reactie Golftaspro:

Graag gedaan Edwin, veel plezier met je Callaway tas. Ik heb deze zelf ook, dus dat komt wel goed

Bob

Binnen een maand de Rain cover van mijn BIG MAX tas stuk. Geen garantie via BIG Max (reden: Golftaspro is een dealer van BIG MAX producten) Dan maar naar de klantenservice van Golftaspro. 0,0... Binnen een maand de Rain cover van mijn BIG MAX tas stuk. Geen garantie via BIG Max (reden: Golftaspro is een dealer van BIG MAX producten) Dan maar naar de klantenservice van Golftaspro. 0,0 reactie op diverse mails. Jammer

Paul Webb

Snelle levering, artikel zeer goed verpakt, scherpe prijs, product is zoals omschreven, betrouwbare firma.

Reactie Golftaspro:

Fijn om te horen Paul, bedankt voor je review en tot een volgende keer

Robbie Beenhakkers

(Bewerkt)

Ophaal en levering van mijn tas Big Max Aqua Silencio 4 heeft wat vertraging opgelopen door toedoen van de bezorger, Golftaspro geen blaam maar al met al toch gelukt. Tas in een foedraal, was goed... Ophaal en levering van mijn tas Big Max Aqua Silencio 4 heeft wat vertraging opgelopen door toedoen van de bezorger, Golftaspro geen blaam maar al met al toch gelukt. Tas in een foedraal, was goed verpakt in een stevige doos….tas schittert nu op de trolley op Golfclub Ockenburg.