Nijhof

Ik wil Tycho een dikke 10 geven. Snel en accuraat maar ook zakelijk en zeer vriendelijk. Een echte topper!

Jordi Kroon

Daan van Good Company heeft me enorm geholpen met het vinden van een nieuwe werkgever. Hij heeft goed met mij mijn wensen besproken en wist snel een vacature te vinden die goed bij mijn wensen... Daan van Good Company heeft me enorm geholpen met het vinden van een nieuwe werkgever. Hij heeft goed met mij mijn wensen besproken en wist snel een vacature te vinden die goed bij mijn wensen paste. Met zijn hulp heb ik een baan gevonden waar ik me goed verder kon ontwikkelen en voor een goed salaris. Daan is vriendelijk, enthousiast, en betrokken bij zijn werk; en gewoon goed in wat hij doet.

Rob van den Brink

Jim heeft naar aanleiding van mijn CV contact met me opgenomen. Normaliter reageer ik vrijwel nooit op dit soort berichten, maar iets in zijn tekst sprak me aan.

En blij toe, hij heeft...

En blij toe, hij heeft een gesprek voor me geregeld bij twee mooie bedrijven, voor leuke functies. Hierbij heeft hij ook echt gekeken naar mij als persoon, wat ik wil en of ik binnen die bedrijven zou passen. Niet alleen of mijn ervaring aansluit bij de functiebeschrijving.

Een eerlijke gast met goede tips voorafgaand aan een gesprek en met goede feedback achteraf. Kortom: een prima ervaring.

Erik

Na een online sollicitatie krijg je een bericht met daarin:

Na een online sollicitatie krijg je een bericht met daarin:

'Als je niets van ons hoort betekent dit dat je helaas niet bent uitgenodigd voor een gesprek, maar dat we je graag helpen bij je zoektocht naar een baan die echt bij je past!'

Toch kreeg ik al 5 minuten later een 'persoonlijke' reactie:

'After reviewing your profile, we have determined that your background and qualifications are not what we are looking for at the moment.'

Mijn gevraagde LinkedIn profiel is daaraan voorafgaand niet bekeken.

Good Company moet terug naar de schoolbanken. Les 1: employer branding.

Jeppe

Gebeld met Jim Vervliet maar opgehangen omdat hij als een enorme corps bal tegen me aan liep te lullen. Onder andere zinnen als: "het zou voor mij wel beter zijn als je wist wat je wilde weetje" en... Gebeld met Jim Vervliet maar opgehangen omdat hij als een enorme corps bal tegen me aan liep te lullen. Onder andere zinnen als: "het zou voor mij wel beter zijn als je wist wat je wilde weetje" en "maar gewoon beetje corporate vind je wel prima lijkt me". Hij praatte ook door me heen in het algemeen geen prettige manier van communicate.

HM

Good Company heeft me in contact gebracht met een paar hele toffe bedrijven, maar de ervaring die ik had met Chris was een stuk minder aangenaam. Ik werd heel erg gepusht om een gehaaste keuze te... Good Company heeft me in contact gebracht met een paar hele toffe bedrijven, maar de ervaring die ik had met Chris was een stuk minder aangenaam. Ik werd heel erg gepusht om een gehaaste keuze te maken terwijl het hele proces al vlot verliep. Het voelde meer aan alsof ik een product was die van de planken af moest vliegen. Vervolgens heeft Chris ervoor gezorgd dat een van de bedrijven een verkeerde indruk kreeg van mijn intenties waardoor ik de kans bijna was misgelopen. Dat lijkt me toch niet helemaal de bedoeling van een recruiter.

Joost

Zeer slecht blijven bellen voor een baan terwijl ik al jaren vast werk blijven je lastig vallen.

Novoferm

Tom van Good Company heeft er voor gezorgd dat hij goed inzicht had in onze organisatie en de beschikbare functie. We hebben een mooie match gemaakt met een interessante kandidaat.

Albert-Jan

Ben heeft met geduld, tact en inzicht mooie kansen weten te creëren. Hij heeft een pro-actieve en persoonlijke stijl. Ik kan hem en zijn aanpak vanharte aanbevelen.