M.Rentinck
- Product of service:
- Chest expander
Klantenservice is dik in orde. Product liet te wensen over
Vlot verlopen, vriendelijke hulp bij het rechtzetten van een fout van mezelf.
Ze hebben vorige maand mijn bestelling teruggekregen die door fout PostNL niet bij mij bezorgd was. Ik was nog steeds op een antwoord en mijn geld.
wacht al anderhalve maand op een bestelling zonder ook maar enig teken van leven. Telefonisch onbereikbaar. geven aan dat e een chatbot is. Helaas. Een halve ster is nog teveel
Snelle levering. Exact wat ik zocht. Ik gebruik deze Dip steunen iedere dag om op te trekken. Dat was mijn doel ook :-) Ze hangen op 2,3 meter hoog. De korting die beloofd wordt als je inschrijft voor de nieuwsbrief krijg je pas vanaf €50. Dat vond ik een teleurstelling
slecht
Uitstekend
Goed. Verstelbare en inklapbare halterbank besteld op woensdag, werd vrijdags al geleverd. Communicatie via WatsApp is goed.
Heel goede ervaringen en communicatie. Top!
Redelijk
Alleen maar perfect! Ik had erg spoed bestelling en Seval (winkel in Amsterdam) bied zo een perfecte hulp aan ons dat was beter dan verwacht! Dank je Seval! Ik kom zeker terug bij nieuwe product later nog!
De beste klantenservice die ik ooit heb meegemaakt
boiend
een heel goed fitness merk
GorillaSports verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
GorillaSports heeft de volgende resultaten bereikt:
GorillaSports
Lemelerbergweg 48
1101AM Amsterdam
Klantenservice is dik in orde. Product liet te wensen over
Vlot verlopen, vriendelijke hulp bij het rechtzetten van een fout van mezelf.
slecht
Uitstekend
Heel goede ervaringen en communicatie. Top!
Redelijk
De beste klantenservice die ik ooit heb meegemaakt