Goddijn

Niet best!!

Reactie GorillaSports:

Beste,
Wat vervelend om te vernemen dat uw bestelling op deze manier is aangeleverd. Ik zie in de mailwisseling dat er een nieuw exemplaar naar u onderweg is.
Onze welgemeende excuses voor...
Beste,
Onze welgemeende excuses voor het ongemak en alvast veel plezier met uw nieuwe crosstrainer.

Mikel

Slechte levering ze gooien het bij je deur neer en gaan weer weg.
ik was niet thuis en ging via achterdeur naar binnen, heeft al die tijd bij de voordeur gestaan

Reactie GorillaSports:

Beste,
Wat vervelend om te vernemen dat dpd zo met uw levering is omgegaan, dit hoort natuurlijk absoluut niet. Wij krijgen als bedrijf een slechte naam door dpd, dus we zijn momenteel druk bezig om over te stappen naar een nieuwe vervoerder. Mede door dit soort ervaringen van onze klanten. Onze welgemeende excuses voor het ongemak.

(Bewerkt)

Opzich alle parketten snel gekregen alleen ontbreekt er een onderdeel. Dit gelijk gemailt en er zou navraag gedaan worden. Na 1 week een mailtje terug en het word na gestuurd! Top

Heel gemakkelijk, heel snel en goeie producten

Shaunie Van Hove

(Bewerkt)

Matig, bestelling deed niet aan verwachtingen (komt niet overeen met de foto's op de website en specificaties), support heeft echter het probleem herkent en belooft om het te retourneren.

M. Sun

Mooi groot assortiment en gunstig geprijsd

M s

Prima, geen bijzonderheden. Product is goed en stevig

bjorn

Vlotte en snelle levering.

Prima. Snelle levering en klantenservice contact was ook goed.