Ryan

Prima service. Snel mijn product ontvangen. Bedankt!

John Schipper

Alle producten tegen een scherpe prijs en af en toe knallende acties. En.... volgende dag in huis. Toppers.

Patrick

Goede producten van prima kwaliteit en voor een goede prijs. De enige tegenvaller vond ik de beperkte informatie en communicatie dat grote cq. zware leveringen altijd in tweeën en dus op... Goede producten van prima kwaliteit en voor een goede prijs. De enige tegenvaller vond ik de beperkte informatie en communicatie dat grote cq. zware leveringen altijd in tweeën en dus op verschillende dagen worden bezorgd. Hierdoor dacht ik dat mijn bestelling incompleet was.

Osar Homan

Als vaste klant een derde bestelling gedaan en nu toch wel teleurgesteld ! Ik krijg een gebuikte machine geleverd ! Dit is te zien aan volledige beschadigingen aan al het spuit werk, met daarbij... Als vaste klant een derde bestelling gedaan en nu toch wel teleurgesteld ! Ik krijg een gebuikte machine geleverd ! Dit is te zien aan volledige beschadigingen aan al het spuit werk, met daarbij een kromme opvang beugel voor de bicepsstang ! Ik heb dit alles geconstateerd bij het in elkaar zetten van het product... Begrijp me niet verkeerd, ik ga echt niet zitten zeiken over een paar krasjes, maar deze machine is gewoon gebruikt geweest en dit kan ik aan alles zien ! Als u een nieuw product besteld dan verwacht u toch ook een nieuwe ? ik wel teleurgesteld door jullie firma... In afwachting van een passende oplossing hoor ik graag van u. Na, bijna 2 weken nog niets gehoord, dit is dus ook nog een waardeloze klantenservice !!! Deze firma maakt er echt een zootje van !!! Altijd vaste klant geweest maar dit was de laatste keer dat ik iets bestel bij die gasten !

Miriam

Snelle levering en goed verpakt. Geen problemen gehad.

klant

Zeer goede en snelle levering

Moulay ismail Makhokh

Snel levering.

harrie

Goede prijzen en snelle levering

Klant

Geen opmerkingen!

Pascal Clauw

Graag bij de aangeboden toestellen , te laten weten in hoeveel pakketten het toestel word geleverd ......., Zoals mijn ervaring ,eerst ontdekt ik dat de montage bouten & moeren & vloten ontbreken... Graag bij de aangeboden toestellen , te laten weten in hoeveel pakketten het toestel word geleverd ......., Zoals mijn ervaring ,eerst ontdekt ik dat de montage bouten & moeren & vloten ontbreken ..... Die werden vlug heel vlug correct nageleverd . .....Alleen wanneer ik begonnen was met de montage , dan tot de ontdekking gekomen dat er meerde stukken ontbreken .... Hopelijk geef dat ook een goede afloop nu .