Robin D

Gewoon 2 gewichten/schijven gekocht. 2x20kg, 30mm diameter. 1 van de weinige winkels die duidelijke details geeft over simpele gewichten + voor een goede prijs als je de kwaliteit ziet.

Hans

Snel besteld en snel ontvangen, dat is de wijze waarop ik graag mijn aankopen doe.

Gokbekir Ozgur

Slecht ervaring! Ik heb 16 matten van 10mm besteld, ik krijg hier 2 pakjes van 8.
De matten van de eerste pakje zijn 8mm en van de tweede pak zijn 11mm.
Toen heb ik hun mail gestuurd,...
De matten van de eerste pakje zijn 8mm en van de tweede pak zijn 11mm.
Toen heb ik hun mail gestuurd, hebben ze maar 6 stuks van 8mm gestuurd ipv 16 stuks.
Trouwens, ik heb betaald voor 10 mm, niet voor 8mm, dus weer een fout.
Is nog altijd niet rechtgezet. Ben er nog altijd mee bezig. :(

Brian

Goede kwaliteit, goede prijs en snel geleverd.

Martijn Broekman

Halterset incompleet ontvangen, de sluitveren ontbraken. Na een formulier ingevuld te hebben, is er een ticketnummer aangemaakt. Daarop niets meer gehoord. Mijn ervaring met ticket-systemen zijn... Halterset incompleet ontvangen, de sluitveren ontbraken. Na een formulier ingevuld te hebben, is er een ticketnummer aangemaakt. Daarop niets meer gehoord. Mijn ervaring met ticket-systemen zijn slecht, een telefonische klantenservice zou 5 sterren hebben opgeleverd.

KT

Overzichtelijke website, goede producten, levering binnen 2 werkdagen. Geen ervaring met retourneren, producten voldoen namelijk uitstekend

Marta

Helaas heb ik 1,5 week geleden iets besteld maar nog steeds niet binnen. Het was steeds onbekend waar het pakket verbleef en op dit moment is DPD het zelfs kwijt. Ik ben benieuwd hoe dit gaat worden... Helaas heb ik 1,5 week geleden iets besteld maar nog steeds niet binnen. Het was steeds onbekend waar het pakket verbleef en op dit moment is DPD het zelfs kwijt. Ik ben benieuwd hoe dit gaat worden opgelost.

Gerard

Nu paar keer wat besteld en elke keer tevreden

Paul

Top bedrijf dat GorillaSports.nl!