Peter Jongepier

Ik heb nu 4 bestellingen gedaan bij Gorilla Sports. Alles was wat ik ervan verwachtte. 1 bestelling heb ik geretourneerd wat ook heel simpel en gratis werd afgehandeld. Bij laatste bestelling 1... Ik heb nu 4 bestellingen gedaan bij Gorilla Sports. Alles was wat ik ervan verwachtte. 1 bestelling heb ik geretourneerd wat ook heel simpel en gratis werd afgehandeld. Bij laatste bestelling 1 onderdeeltje defect. Na contact met de klantenservice binnen 3 dagen een nieuw onderdeel in huis. Met name het contact met de klantenservice verloopt heel soepel en zeer servicegericht. Ik kan iedereen aanraden om bij Gorilla Sports te kopen.

Anoniem123

Ik krijg spam-mail van GorillaSports waar mij niet voor heb opgegeven.

Bart

Snelle levering, goed product.

Ed

Prima prijs kwaliteit. Levering sneller dan gecommuniceerd

Joop De Roo

Snel bezorgd

Peter Hanselman

Gietijzeren dumbbelset, goed produkt. Beloofde levertijd: 2-3 dagen. Werkelijkheid 6 dagen! Slechte verpakking, gedeeltelijk kapot.

Rafiek Abdoel

Ik heb tot nu geen goede ervaring met gorillasport. Kreeg de verkeerde bestelling, en moet maar wachten tot hun uitgezocht hebben wat hun verkeert hebben gedaan!!! Ik heb betaald maar krijg maar... Ik heb tot nu geen goede ervaring met gorillasport. Kreeg de verkeerde bestelling, en moet maar wachten tot hun uitgezocht hebben wat hun verkeert hebben gedaan!!! Ik heb betaald maar krijg maar niet mijn bestelling!!! Ik ben zwaar teleurgesteld.

Teunis Kalle

Leon Reinders

Supersnel geleverd binnen 24 uur. Mooi apparaat voor een leuk prijsje.

Peter Jongepier