Ronald Snip

Snelle en complete levering, goede website alwaar de status van de levering bijgehouden kan worden tot op praktisch de minuut nauwkeurig

Alfred Imre

Ik heb deze lange baar gekocht om buik/schouders te kunnen oefenen maar telkens als ik bezig ben gaat de sluiting los en moet de ring sluiting weer vast draaien , zou niet mogen voor de rest prima

Zeer snelle levering.
Goede opvolging en oplossing bij kleine schade.

Jeremy

Heb op dinsdag 4 juli 2017 een EZ curlstang set besteld. Op vrijdag 7 juli bestelling ontvangen, alleen de stang ontbrak. Heb gelijk een mailtje gestuurd, omdat de weekend ertussen zat kreeg ik... Heb op dinsdag 4 juli 2017 een EZ curlstang set besteld. Op vrijdag 7 juli bestelling ontvangen, alleen de stang ontbrak. Heb gelijk een mailtje gestuurd, omdat de weekend ertussen zat kreeg ik pas op maandag antwoord. Op maandag 10 juli kreeg ik een mail dat de stang op die zelfde dag werd geleverd. Echt super!!

Sebastiaan V

Ik heb nu meerder malen artikelen besteld bij Gorilla sports. De levering is altijd op tijd en de goederen goed verpakt. DPD laat weten wanneer ze ongeveer de goederen afleveren. De artikelen zijn... Ik heb nu meerder malen artikelen besteld bij Gorilla sports. De levering is altijd op tijd en de goederen goed verpakt. DPD laat weten wanneer ze ongeveer de goederen afleveren. De artikelen zijn kwalitatief goed in orde, althans ik heb nog geen klachten kunnen ontdekken na toch wel enig intensief gebruik. De klantenservice heb ik nog geen gebruik van hoeven te maken, maar ik ga er van uit dat dit net als de rest van mijn ervaring is. Ook fijn om te weten dat je 14 dagen kosteloos kunt retouneren zonder opgaaf van reden. Niet dat dit tot dusver nodig is gebleken, maar vind het toch een fijn idee.

Bodymechelen

3 sterren: Gemiddeld - redelijke ervaring, met een paar tegenvallers. Redelijk tevreden enkel dat ik nog 2 schijven van 15kg tekort kom maar ik ben wel zeker dat dit in orde gebracht zal worden

Steven Benig

Snelle afwikkeling, goede communicatie en goed product tegen een goede prijs.

Atletico Amsterdam

Meestal snelle levering en compleet! Voordeel acties zijn wel divers en positief

O Donmez

Snelle en goede levering

Mark

Kwaliteit matig, bijgeleverde gereedschappen en instructieboekje zijn waardeloos helaas.