Fam Drost

Prima !! Je krijgt wat ze beloven. Snelle levering . Goede kwaliteit.

kelly van looy

Squat rek is stevig materiaal! makkelijk in elkaar te steken! snelle levering

Jeroen

Goede dumbells gekocht voelen fijn aan en goede levering kon gelijk aan de slag. Het zat allemaal ook zeer netjes ingepakt een echte aanrader dus!

Robin Fechter

Ik heb universele halterbank met 100kg halterset gripper kunstof besteld. Goede kwaliteit en door de plat rode stukken rollen de gewichten niet steeds weg. Tijdens transport waren de kunstof kapjes... Ik heb universele halterbank met 100kg halterset gripper kunstof besteld. Goede kwaliteit en door de plat rode stukken rollen de gewichten niet steeds weg. Tijdens transport waren de kunstof kapjes van de quick pin klemmen stuk gegaan en deze waren binnen een paar dagen al weer vervangen top service

Mevr. Steenbakkers

Ik heb tot nu goede ervaringen met Gorilla sport,hoop dat dit zo blijft.Top

CS

Prima levering, goed verpakt. product voldoet aan beschrijving.

elwin goeloe

Ik ben helemaal gorilla sport all mijn apparatuur in mijn GYM is van gorilla ook mijn trainings outfits zijn gorilla ik koop nergens anders meer zeer tevreden klant bijna een jaar nu op facebook... Ik ben helemaal gorilla sport all mijn apparatuur in mijn GYM is van gorilla ook mijn trainings outfits zijn gorilla ik koop nergens anders meer zeer tevreden klant bijna een jaar nu op facebook staan al mijn Gorilla gear op Beast mode GYM @ facebook

Robin Fechter

Mevr. Steenbakkers

Ik heb tot nu goede ervaringen met Gorilla sport,hoop dat dit zo blijft.Top

CS

Prima levering, goed verpakt. product voldoet aan beschrijving.