Wouter

Gorillasports is niet alleen voordelig, maar bied ook nog eens een goede service. In het vervolg zou ik zeker weer kiezen voor Gorillasports.

Jos

Bestelling netjes afgeleverd volgens afspraak.

Maarten SettenvanderMeer

Ik heb net een Chest Expander Elastic Band ontvangen. Bij de eerste keer uittrekken 1 touw uit de aansluiting met het handvat kapot gesprongen, is niet meer terug te zetten dus deze heb ik... Ik heb net een Chest Expander Elastic Band ontvangen. Bij de eerste keer uittrekken 1 touw uit de aansluiting met het handvat kapot gesprongen, is niet meer terug te zetten dus deze heb ik verwijderd en begon opnieuw en weer 1 touw uit de aansluiting met het handvat kapot gesprongen. Ik heb hem maar weggegooid omdat je bij het retour sturen dit aangetekend moet doen. EEN WAARDELOOS APPARAAT IN HET ASSORTIMENT, IK GA ER NIET MEER BESTELLEN. Sv/dM

Wouter

Jos

Bestelling netjes afgeleverd volgens afspraak.

Maarten SettenvanderMeer

Gerald van Kleef

Een bestelling gedaan en na ontvangst bleek er een deel van het produkt defect te zijn. Nadat ik dit meldde, werden er direct excuses aangeboden. Na 2 dagen al direct gratis het vervangende deel... Een bestelling gedaan en na ontvangst bleek er een deel van het produkt defect te zijn. Nadat ik dit meldde, werden er direct excuses aangeboden. Na 2 dagen al direct gratis het vervangende deel ontvangen

Hanneke Kommers

Gemaild wegens incomplete bestelling. Kreeg zeer snel mail terug met uitleg dat er nog meer zendingen onderweg waren. Fijn dat dit werd gemeld. Echter, eerder had ik geen bericht gekregen, dat het 4... Gemaild wegens incomplete bestelling. Kreeg zeer snel mail terug met uitleg dat er nog meer zendingen onderweg waren. Fijn dat dit werd gemeld. Echter, eerder had ik geen bericht gekregen, dat het 4 zendingen zouden zijn, slechts van 2 had ik een email ontvangen. Dat veroorzaakte wat verwarring en frustratie, maar mijn mail is netjes beantwoord en uiteindelijk heb ik alles binnengekregen. Zodoende alsnog bedankt.

Harry

Een goed kwalitatief product en de levertijd precies in het aangegeven tijdsbestek

A Kirdiou

Gewoon top!. :)