Enorm tevreden. Telkens een snelle levering en héél goeie prijs-kwaliteitsverhouding voor redelijk wat toestellen. Service is altijd perfect. Wel telkens opletten voor de maximale capaciteit voor...Enorm tevreden. Telkens een snelle levering en héél goeie prijs-kwaliteitsverhouding voor redelijk wat toestellen. Service is altijd perfect. Wel telkens opletten voor de maximale capaciteit voor gewichten + gebruiker voor de echte hardcore lifters onder ons.
Wilfred
Snelle levering en niet duur?
Jan
Doen wat ze beloven en prima materiaal tegen de goedkoopste prijs. Ik ben ze niet goedkoper tegen gekomen. De enige reden van vier sterren is dat bij mij de schroefaansluiting los wil gaan waardoor...Doen wat ze beloven en prima materiaal tegen de goedkoopste prijs. Ik ben ze niet goedkoper tegen gekomen. De enige reden van vier sterren is dat bij mij de schroefaansluiting los wil gaan waardoor de (gietijzeren) schijven gaan bewegen.
Vivian
Snelle levering .... afgeleverd bij de buren ... super!
Fred
Mooi apparaat en vlotte levering, helaas wat lakbeschadigingen en gebroken kunststof delen.
Arnan Ruen-Ngeun
Zeer goede kwaliteit producten voor de prijs! Goede uitleg voor het monteren! Zeker sportschool kwaliteit! Levering ook een dikke plus!!!!
Els
Gemakkelijk Goed aanbod Perfecte levering
Nes
Het is niet van rubber zoals beschreven in de omschrijving
Hans