ERG jammer dat bezorging over meerdere dagen wordt verdeeld... Raar dat er niet 4 pakjes van 25kg in 1 bezorg busje passen!!!!!
ken de craecker
Het is de eerste keer dat ik iets besteld heb en ik moet zeggen: topservice !!! Mooie prijzen !!! Na anderhalve dag had ik mijn bestelling al ontvangen en ik woon in België . Ik kreeg het juiste...Het is de eerste keer dat ik iets besteld heb en ik moet zeggen: topservice !!! Mooie prijzen !!! Na anderhalve dag had ik mijn bestelling al ontvangen en ik woon in België . Ik kreeg het juiste tijdstip van de levering en dit klopte volledig.
Steven
Snelle levering sneller dan verwacht, spullen in goede staat
ken de craecker
Steven
Snelle levering sneller dan verwacht, spullen in goede staat
Mijn eerste ervaring was heel goed goeie service en snel.
Jan Janssen
Ik heb een complete set bank incl halterset besteld en dit is na 2 weken nog steeds niet compleet geleverd. Dus niet geheel tevreden. Materiaal ziet er verder wel goed uit. Nog even een reactie op...Ik heb een complete set bank incl halterset besteld en dit is na 2 weken nog steeds niet compleet geleverd. Dus niet geheel tevreden. Materiaal ziet er verder wel goed uit. Nog even een reactie op mijn eerdere beoordeling. Alles is inmiddels geleverd. de behandeling hiervan door Gorilla sports is goed afgehandeld. mijn complimenten hiervoor.